Austrian Airlines este cel mai mare operator de transport din Austria și operează o rețea de rute globale de aproximativ 130 de destinații, fiind deosebit de dens în Europa Centrală și de Est, cu 37 de destinații.
Datorită poziției sale favorabile geografice în centrul Europei, hub-ul companiei la Aeroportul Internațional din Viena este poarta de acces ideală între Est și Vest.
Austrian Airlines este parte a Lufthansa Group, cel mai mare grup de companii aeriene din Europa, și un membru al Star Alliance, prima alianță globală a liniilor aeriene internaționale.
Misiunea companiei noastre
Fundația Austrian Airlines ocupă o poziție de lider în industria aeronautică , și este o parte integrantă a Lufthansa, cel mai mare grup de companii aeriene din Europa.
Ne-am angajat la înaltă calitate, și să ne afirmăm în competiția europeană. Rețeaua noastră atractivă conectează Est și Vest.  Baza activităților noastre de zbor este hub-ul de la Viena.
Grupul Austrian Airlines se distinge prin acțiunile sale profitabile, orientate spre viitor și moderne, și combină istoria și know-how-ul companiilor unite în cadrul acestuia.
Scopul nostru este de a se dezvolta pe o bază sănătoasă, din punct de vedere economic, și prin propriile noastre eforturi.
Clienții noștri se așteaptă ca fiabilitate tehnică, punctualitate, și o orientare spre serviciu.
Noi oferim chiar mai mult: În conformitate cu motto-ul nostru, „Noi transportam Austria, în inimile noastre, și tot mai mulți clienți în lume“, si facem totul pentru a asigura clienții noștri cu nerăbdare la următorul zbor cu Austrian Airlines.