Austrian Airlines este cel mai mare operator de transport din Austria si opereaza o retea de rute globale de aproximativ 130 de destinatii, fiind deosebit de dens în Europa Centrala si de Est, cu 37 de destinatii.

Datorita pozitiei sale favorabile geografice în centrul Europei, hub-ul companiei la Aeroportul International din Viena este poarta de acces ideala între Est si Vest.
Austrian Airlines este parte a Lufthansa Group, cel mai mare grup de companii aeriene din Europa, si un membru al Star Alliance, prima alianta globala a liniilor aeriene internationale.

Misiunea companiei noastre
Fundatia Austrian Airlines ocupa o pozitie de lider în industria aeronautica , si este o parte integranta a Lufthansa, cel mai mare grup de companii aeriene din Europa.
Ne-am angajat la înalta calitate, si sa ne afirmam în competitia europeana. Reteaua noastra atractiva conecteaza Est si Vest.

Grupul Austrian Airlines se distinge prin actiunile sale profitabile, orientate spre viitor si moderne, si combina istoria si know-how-ul companiilor unite în cadrul acestuia.
Scopul nostru este de a se dezvolta pe o baza sanatoasa, din punct de vedere economic, si prin propriile noastre eforturi.

Clientii nostri se asteapta ca fiabilitate tehnica, punctualitate, si o orientare spre serviciu.
Noi oferim chiar mai mult: În conformitate cu motto-ul nostru, „Noi transportam Austria, în inimile noastre, si tot mai multi clienti în lume“, si facem totul pentru a asigura clientii nostri cu nerabdare la urmatorul zbor cu Austrian Airlines.

Booking: www.austrian.com