Inaugurata in anul 2000, EcoClean  a devenit una dintre companiile romanesti cu traditie in domeniul prestarii de servicii specializate de curatatorie, spalatorie si curatenie adresate atat segmentului de clienti persoane fizice cat si sectorului industrial.

Ceea ce a inceput in anul 2000 la initiativa a doi tineri si cu doar trei angajati, a reusit sa ajunga una dintre cele mai moderne retele de spalatorii de haine si curatatorii chimice ecologice din Romania, atat datorita calitatii superioare a serviciilor prestate cat si fidelitatii clientilor nostri, care au inteles ca la noi, ei, clientii nostri, sunt si vor fi intotdeauna pe primul loc.

Cu o cifra de afaceri promitatoare, grupul de firme EcoClean format din societati cu activitate de spalatorie haine, spalatorie lenjerie, spalatorie covoare si mochete, curatatorie ecologica LAGOON si curatenie dispune de un numar de circa 300 de salariati atent selectionati in functie de calificare si profesionalism, care au un singur scop: multumirea deplina a clientilor nostri. Personalul angajat este tanar, calificat, flexibil, deschis la tot ce este nou in domeniu si se afla in permanenta la dispozitia clientilor.

Managementul societatii este asigurat de persoane cu pregatire economica si tehnica de specialitate ceea ce a dus la o crestere semnificativa a cifrei de afaceri anuale dezvoltand atat segmentul de clienti persoane juridice printre care numeroase firme de prestigiu din domeniul hotelier, industrial si medical, precum si segmentul de clienti persoane fizice, printr-o buna distribuire a centrelor de colectare si productie ale societatii ECO CLEAN spalatorie haine si curatatorie haine chimica ecologica.

Utilajele aflate in dotarea EcoClean SRL spalatorie si curatatorie chimica ecologica sunt de ultima generatie ceea ce face posibil ca procesul de curatare haine, spalare haine, spalare lenjerie, uscare si calcare sa atinga cele mai ridicate standarde de calitate si eficienta.

Cele mai complete servicii
-Spalatorie haine si cura?atorie chimica ecologica EcoClean
-Spalatorie lenjerie hoteluri
-Spalatorie covoare, mochete si curatatorie covoare, mochete
-Curatatorie haine din piele
-Scos pete haine
-Servicii curatenie profesionala pentru birouri, apartamente, firme, hale si alte imobile

Scopul nostru este imbunatatirea si largirea continua a gamei de servicii oferite clientilor, iar rezultatele se concretizeaza permanent prin trendul ascendent al numarului clientilor si vanzarilor, precum si prin certificarile obtinute de-a lungul anilor.

EcoClean
Adresa: Strada Polona nr. 95-99,
Etaj 3, sector 1, Bucuresti
Luni – Vineri: 08:00 – 17:00
Telefon: 021 – 210.11.19
Email: comenzi@ecoclean.ro
Website: www.ecoclean.ro