ING Bank Romania functioneaza ca o banca universala, servind toate categoriile de clienti  prin cele trei divizii specializate: Wholesale Banking, Mid Corporate si Retail Banking.

Wholesale Banking

Serveste companii mari (cu cifra de afaceri de peste 100 milioane euro), companii multinationale si institutii financiare. In cadrul diviziei, abordarea sectoriala reprezinta un factor de baza.

Mid Corporate Banking

Serveste companii de dimensiuni medii (cu cifra de afaceri intre 0.5 – 100 milioane euro) printr-o retea de sucursale nationala si instrumente de online banking adaptate nevoilor antreprenorilor.

Retail Banking

Divizia pentru persoane fizice propune clientilor sai o gama completa de servicii si produse si o serie de inovatii precum ING Home’Bank, ING Self’Bank sau ING Bazar. De asemenea, reteaua ING Office este la dispozitia clientilor 24h/24, 7 zile pe saptamana.

ING Bank Romania este parte a ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza care ofera servicii bancare si de management al activelor pentru clienti individuali, companii si institutii din peste 40 de tari din Europa, America de Nord, America Latina, Asia si Australia.

ING Bank este prima institutie financiara internationala care a deschis o sucursala in Romania dupa 1989, in prezent detinand o pozitie solida pe piata locala. S-a lansat in 1994, ca banca de nisa, de Corporate si Investment Banking, dar s-a dezvoltat intr-un ritm sustinut, prin crestere organica, iar astazi este o banca universala care ofera o paleta completa de produse si servicii tuturor categoriilor de clienti.

ING Bank Romania 
Bd. Iancu de Hunedoara nr. 48,
Sector 1, 011745 Bucuresti
Tel: +40 21 222 16 00
Fax: +40 21.222 14 01
Cod SWIFT: INGBROBU
Website: www.ing.ro