Deoarece orice poveste incepe cu o idee si cu un om destul de curajos sa isi urmeze visul, si povestea noastra incepe la fel. Emanuel Postoaca a infiintat compania Nordis in anul 2008, considerand ca experienta sa in imobiliare l-ar putea ajuta sa ofere ceva diferit pietei. Si a avut dreptate.

Din 2008 pana astazi, Nordis s-a dezvoltat armonios,  specializandu-ne in tranzactionarea de proprietati  de clasa premium din Centrul si Nordul Bucurestiului. Tot in aceasta zona oferim servicii de administrare imobile.

In 2011, Nordis a inceput colaborarea cu dezvoltatori imobiliari de pe piata bucuresteana, atat ca reprezentant exclusiv de vanzari, cat si ca manager de proiect, pentru mai multe ansambluri rezidentiale.

Zona de Centru – Nord : alegerea ideala
– Este cea mai selecta zona rezidentiala din Bucuresti
– Constructiile de aici apartin categoriei premium
– Proprietatile ofera spatii generoase, cu finisaje de exceptie
– Aici se gasesc cele mai mari parcuri si spatii verzi
– Exista un numar redus de proprietati, ce ofera intimitate
– Accesul facil catre oras, cu bulevarde largi
– Cele mai bune scoli se afla in aceasta zona

Iata doar cateva din criteriile care ne-au determinat sa ne specializam pe zona aceasta, deoarece ne dorim sa oferim clientilor nostri produse si servicii din clasa premium.

Prin portofoliul vast, care contine peste 80% din proprietatile relevante din zona Centru – Nord, va oferim accesul la cele mai bune variante atat de achizitie a unui imobil pentru locuit, cat si de investitie imobiliara cu un randament foarte bun.

Zonele de care ne ocupam includ: Piata Universitatii, Dacia, Polona, Piata Romana, Piata Victoriei, Kiseleff, Dorobanti, Aviatorilor, Primaverii, Domenii, Herastrau, Floreasca, Barbu Vacarescu, Pipera, Iancu Nicolae, Baneasa, Aviatiei.

Ne facem meseria cu pasiune si determinare, fiind in continua expansiune si dorind mereu sa oferim clientilor nostri servicii de calitate, personalizate :

– Folosim experienta acumulata de-a lungul timpului pentru a intelege corect nevoile partenerilor nostri;
– Pentru o maxima eficienta a procesului de cautare, selectam pentru prezentare imobile potrivite criteriilor furnizate de clientii nostri;
– Fiind in permanenta conectati la realitatile pietei, reusim sa negociem cu succes termenii tranzactiei.
– Prin colaboratori din domenii conexe – avocat, notar, evaluator, auditor energetic, companie de relocare etc – sustinem clientul in toate aspectele unei tranzactii imobiliare.
– Datorita cunostintelor extinse, acumulate in timp, oferim asistenta post tranzactionare, cu privire la organizarea administrativ – fiscala

Sunt doar cateva dintre motivele pentru care, peste 40% din activitatea noastra, o reprezinta colaborarea cu clienti recurenti sau care ajung la noi in urma recomandarilor.

Pretuim calitatea si de aceea o oferim clientilor nostri prin solutiile propuse si parteneriatele reciproc avantajoase. Ne dorim colaborari pe termen de lung, fiind perfect constienti de faptul ca acest lucru este posibil doar prin servicii premium oferite tuturor clientilor, in mod consecvent.

Ne dorim sa ridicam standardele existente in domeniul imobiliar, prin servicii profesioniste, care sa aduca plus-valoare in tranzactionarea unei proprietati.

Punem clientul pe primul loc, intotdeauna, pentru ca procesul de cumparare/inchiriere/vanzare/investitie sa decurga intr-un mod eficient, agreabil si complet satisfacator.

Nordis Premium Properties
Adresa: Ste. Aron Cotrus nr.61A
etaj 3, Sector1, Bucuresti
Parcul Herastrau – Sat Francez
Telefon: 0311 075 714, 0372 870 123
Email: office@nordis.ro
Website: www.nordis.ro