Phoenicia Royal are 144 de camere si apartamente spatioase, cu privelisti pe care le-ai putea admira stand chiar in jacuzzi-ul instalat in interiorul camerei. Marea si lacul te asteapta sa le privesti si de pe terasele cu suprafete vaste.

Patru restaurante iti stau la dispozitie cu peste 100 de feluri de mancare zilnic diversificate. Phoenicia Royal este mai mult decat un hotel de lux. Este o poveste. Este un sentiment. Culorile calde, primitoare imbinate cu materialele de inalta calitate, creeaza atmosfera perfecta pentru o vacanta de neuitat.

Deschis tot timpul anului, la Phoenicia Royal vei gasi tot ce ai nevoie pentru a fi fericit. Aici este locul in care ai parte de un rasfat ca la carte si de momente care te vor incarca pozitiv.

Noi iti oferim o gama bogata de variante. Preferi bucataria italianeasca, romaneasca, internationala sau libaneza? Tu alegi.

Surpizele placute nu se opresc aici. Alatura-te familiei Phoenicia si pregateste-te de cea mai inedita experienta din istoricul vacantelor tale!

Concierge-ul te va indruma si iti va sta la dispozitie 24/24 de ore. Orice intrebare va fi elucidata, orice dorinta va fi indeplinita!

Plaja hotelului Phoenicia Royal este recunoscuta ca fiind una extrem de curata si fermacatoare. Paturile cu baldachin, apa limpede si terasa transforma plaja intr-una speciala. In plus, daca iti doresti sa iti petreci ziua la piscina, este bine de stiut ca va veti bucura de cea mai mare si spectaculoasa piscina de pe litoral.

Acest loc minunat a fost creat pana la cel mai mic detaliu pentru a va oferi un cadru unic ce va atinge simturile cu ritmurile minunate ale muzicii ambientale.

Vino sa scrii povestea ta ! Vino sa impartasim cele mai fericite si diversificate experiente!

Phoenicia Royal Hotel
Adresa: Bd. Mamaia Nord Nr.91A,
Navodari, Judetul Constanta
Telefon mobil: +40 735 005 050, +40 341 403 200
Email: info@phoeniciaroyal.ro
Website: www.phoeniciahotels.ro/leisure/phoenicia-royal-hotel