Emisiunea My Cliniq by Diana Bianca de la Nova TV, se bucura de succes fiind urmarita cu interes de mai multe categorii sociale si de varsta. Noul sezon al emisiunii  My Cliniq by Diana Bianca debutează marți, 4 Februarie, începând cu ora 19:30, la Nova TV, amfitrioana emisiunii fiind Diana Bianca.

Emisiunea este bilunară, fiind difuzată în prime time, la Nova TV. Show-ul TV va aduce cele mai interesante noutăți din domeniul frumuseții, ultimele tendințe în materie de beauty și fashion, dar și interviuri în exclusivitate cu vedete din România, iar primul invitat din noul sezon este campionul mondial Mihai Leu.

Campionul mondial la box nu a cunoscut infrangerea la profesionisti, avand un palmares de 28 de victorii din 28 de meciuri, 10 dintre ele prin knock-out.  Cariera lui promitatoare avea sa fie insa intrerupta din cauza unei accidentari.

Sportivul nu s-a lasat doborat si a reusit in alt domeniu preferat de multi barbati- automobilism, sa devina invingator dupa antrenamente si munca asidua obtinand titlul de campion national, Mai multe noutati profesionale si personale din viata lui Mihai Leu veti afla in exclusivitate marti, 4 noiembrie, ora 19:30  in show ul Dianei Bianca.

Emisiunea se poate urmari si live pe internet http://live.novapress.ro/ sau dupa difuzare pe site ul: https://www.novapress.ro/video/my-cliniq.html

In noul sezon o sa va intalniti cu personalitati si profesionisti desavarsiti din domenii precum: sport, muzica, arte, beauty, media. Irina Wagner, Alin Galatescu, Tavi Clonda, Florina Marcuta, Grazielle sunt doar cativa dintre invitatii Dianei Bianca din noul sezon al emisiunii. „My CliniQ” este emisiunea ce se doreşte a fi un ghid care să te ajute să îţi găseşti stilul personal, ţinând cont de faptul că acesta este într-o continuă schimbare.

La ”My CliniQ” gasiti ultimele tendinte in materie de beauty, informatii utile, interesante si usor de pus in practica pentru o viata frumoasa. Locul unde cei mai buni specialisti in frumusete te asteapta sa iti arate cum dorintele se transforma in realitate. „My CliniQ” by Diana Bianca, în fiecare marți de la ora 19:30 la Nova Tv.
https://www.novapress.ro/video/my-cliniq.html

✅ Marti ~ 19:30 , 00:30 la #MyCliniQ by #DianaBianca pe #NovaTV
✅ Reluări: Joi ~ 19:30; 00:30
✅ Sâmbătă ~ 10:00
✅ Live si pe internet http://www.novapress.ro/live/?l=h