Mobexpert este o retea regionala de magazine si hipermagazine specializate in vanzarea de mobilier si decoratiuni interioare, destinate consumatorilor care doresc produse de calitate europeana la preturi accesibile.

Cele doua marci sub care se desfasoara activitatea sunt:
Mobexpert – hipermagazine de mobilier pentru casa si decoratiuni.
Mobexpert Office – mobilier pentru birou si colectivitati.
Mobexpert Outlet – garantia calitatii Mobexpert, la preturi reduse.
Mobexpert Horeca – solutii personalizate pentru industria HORECA.

Grupul Mobexpert insumeaza 10 hypermagazine (4 in Bucuresti, cate unul in Pitesti, Oradea, Brasov, Iasi, Bucovina si Sibiu) 3 magazine (in Constanta, Cluj-Napoca si Timisoara).

Pe langa cele 10 hypermagazine si 3 magazine, in restul tarii se gasesc si 13 parteneri Mobexpert.

Suprafata totala de expunere a magazinelor Mobexpert totalizeaza in prezent peste 110.000 metri patrati si reprezintaa o investitie de aproximativ 76 de milioane de euro.

Grupul Mobexpert detine opt fabrici in patru centre de productie deschise in Bucuresti, Dej, Targu Mures si Suceava.

Clasic Prod Mex este specializata in productia de serie de mobilier de casa – living, dormitoare, mic mobilier.

Ergo Mex este cel mai important producator roman de scaune si fotolii de birou. Moldo Mex produce mobilier din lemn masiv si scaune destinate unei largi varietati de stiluri de amenajare a locuintei.

Mures Mex produce mobilier modern pentru living, dormitor si bucatarie, precum si mobilier de birou, game operationale si directoriale.

Confo Mex (cu doua fabrici, in Bucuresti si Targu-Mures) este cel mai important producator roman de canapele si fotolii din piele si stofa.

Studio Mex este specializata in productia de mobilier de living, dining, dormitor, mic mobilier, in stil modern, dar realizat cu materiale clasice: lemn masiv si furnir natural.

Soft Mex este firma Grupului Mobexpert specializata in productia de saltele. Tipurile de saltele realizate de SoftMex sunt: saltele cu arcuri, saltele cu spuma poliuretanica, saltele cu spuma vascoelastica, saltele cu latex.

In anul 2007, Mobexpert a demarat proiectul de relocare a fabricilor ConfoMex, StudioMex, IleforMex, MuresMex in Parcul Industrial de la Targul Mures. Investitia de 28 de milioane euro a inclus si construirea platformei logistice cu o suprafata de 12.000 de metri patrati.

Platforma este una dintre cele mai performante din Romania si are un rol foarte important in fluidizarea distributiei regionale, permitand servicii mai bune in magazinele Grupului si sustinand dezvoltarea retelei regionale Mobexpert.

In iulie 2009, a devenit functional si Centrul Logistic al Mobexpert din Bucuresti, in urma unei investitii de 10 milioane de euro. Prin noul spatiu logistic se deruleaza fluxuri de import de produse din zona mobilierului pentru casa, a decoratiunilor si a mobilierului de birou.

Noul Centru Logistic de la Bucuresti este dotat cu echipamente de ultima generatie, care permit atat stocarea si expedierea produselor provenite din import, cat si efectuarea operatiunilor de cross-docking pentru unitatile de productie Mobexpert din Bucuresti.

Aceasta investitie a condus la reducerea timpului de livrare la maximum o saptamana pentru peste 70% dintre produsele din magazinele Mobexpert.

Mobexpert Pipera
Adresa: Sos. Fabrica de Glucoza 21
Telefon: 021-242.1040
Luni – Sâmbata: 10:00 – 20:00
Duminica: 10:00 – 18:00

Mobexpert Baneasa
Adresa: Sos. Bucuresti-Ploiesti 44C
Telefon: 021-301.1850
Luni – Sâmbata: 10:00 – 21:00
Duminica: 10:00 – 20:00

Mobexpert Militari
Adresa: Autostrada Bucuresti-Pitesti 2
Chiajna, Ilfov
Telefon: 021-202.9600
Luni – Sâmbata: 10:00 – 21:00
Duminica: 10:00 – 20:00

Mobexpert Pantelimon
Adresa: Sos. Vergului 18
Sector 2, Bucuresti
Telefon: 021-209.2900
Luni-Sâmbata: 10:00 – 20:30
Duminica: 10:00 – 18:00

Email: mobexpert@mobexpert.ro
Website: http://www.mobexpert.ro