Pentru a putea raspunde intrebarilor legate de situatia pietei imobiliare, va invitam la cea de a patra editie a evenimentului tematic “Real Estate – Quo Vadis?”, organizat de unica revista de business bilingva germano-romana din Romania, in data de 27 Februarie la Hotel Sheraton Bucuresti, incepand cu ora 09:00.

An de an, evenimentul isi propune sa analizeze atat oportunitatile de dezvoltare ale pietei imobiliare si de constructii, cat si principalele provocari intampinate de jucatorii de profil – dezvoltatori, constructori, arhitecti, producatori de materiale sau furnizori de servicii.

Totodata, se va analiza parcursul pietei imobiliare in anul 2018 si vor fi prezentate cateva previziuni, ale unor specialisti in domeniu, legate de ce va aduce anul 2019.

In mod traditional, evenimentul se bucura de prezenta reprezentantilor autoritatilor locale, oameni de afaceri din mediul vorbitor de limba germana, factori de decizie in companii de top din Romania si din strainatate.

Ar fi pentru noi o onoare si o bucurie deosebita sa va putem saluta anul acesta printre participantii la acest eveniment.
Participarea se face prin inscriere si confirmare pe pagina http://www.debizz.ro/inscriere-participare-eveniment/ in limita locurilor disponibile.

Avem rugamintea sa ne confirmati participarea pana cel tarziu 22 februarie 2019.