Situat în zona de nord a Bucurestiului, NorthSide Park este construit pe cel mai pretios teren de pe Gheorghe Ionescu – Sisesti, în mijlocul unui parc privat, cu arbori si gradini amenajate, si deschidere catre lacul Grivita.

Cu o arhitectura ce va ramâne mereu relevanta, folosind materiale premium si o manopera de exceptie, NorthSide Park este realizat cu imensa responsabilitate. Într-o ambianta calma si sofisticata, proiectul denota un caracter aparte ce pune în valoare frumusetea naturii.

Fie ca te afli în mijlocul parcului verde, pe marginea lacului sau în intimitatea propriei terase, vei simti delicata îmbratisare a naturii luxuriante ce-ti ofera imediat o stare de liniste si confort.

Trebuie sa vezi cu ochii tai… De la rasariturile de poveste, când primele raze ale diminetii se reflecta ca si într-o oglinda pe suprafata lacului, pâna la cele mai azureene apusuri, acesta este locul pe care vei fi fericit sa-l numesti “Acasa” multi ani de acum înainte.

Desi o constructie semnificativa în portofoliul dezvoltatorului, NorthSide Park a fost planuit de la început sa ofere confortul si aerul unui proiect de tip butic, cu minim impact asupra mediului înconjurator, folosind din plin avantajul pozitionarii sale în mijlocul naturii.

Renumita noastra arhitecta, Alina Vîlcu, împreuna cu echipa sa de la biroul de arhitectura si design Piano:Terra, si-au imaginat de la început o oaza de natura pura, chiar în mijlocul peisajului urban.

Îmbinarea armonioasa între materiale moderne ce ofera confort, fiabilitate si siguranta, cu elemente naturale precum piatra atent selectionata si finisaje de cea mai buna calitate, a rezultat într-o arhitectura ce va transcende timpul.

Cele trei blocuri ce compun NorthSide Park ofera locuinte ce emana grandoare si finete. Fiecare apartament de tip duplex are intrare proprie, spatii extinse în zona de living ce se continua prin pereti cortina catre gradini private.

Apartamentele de la etajele superioare sunt bine proportionate, excelente pentru o viata moderna, cu dormitoare master ce includ zona dressing si bai matrimoniale.

Terasele cu adevarat semnificative ofera ocazia perfecta pentru a-ti crea propria gradina suspendata. Penthouse-urile sunt un vis. Mai mult decât spatioase si confortabile, acestea sunt realizate pentru a delecta.

Fie în intimitate, fie alaturi de familie si prieteni, vei aprecia gradinile de tip rooftop partial acoperite, cu spatii concepute pentru relaxarea la soare si pentru mult asteptatul grill de weekend.

Cursuri private de yoga si fitness în parc, chiar pe marginea lacului, te ajuta sa obtii echilibrul dorit, în timp ce copiii se vor bucura de zona special amenajata pentru ei.

Plimbarile pe lac devin o rutina, când este atât de usor sa ancorezi caiacul sau o barca de mici dimensiuni. De pe ponton vei admira cei mai frumosi nuferi, ratele cum pedaleaza una dupa celalta, lebedele ce prezinta un spectacol doar pentru tine, si chiar ocazionala testoasa în lenta tranzitie, aparent ignorându-te în propria ei întelepciune.  Trebuie sa vezi cu ochii tai… Este mirific…

Tot ceea ce facem, facem cu o pasiune nascuta din dorinta obsesiva de a crea cel mai bun loc pe care sa-l numesti “Acasa”. De aceea siguranta ocupa un loc principal în prioritatile care ghideaza deciziile noastre.

Întregul domeniu are paza non-stop, cu acces controlat, interventie rapida, camere video ce supravegheaza fiecare metru patrat al spatiilor comune, totul pentru ca tu si familia ta sa va bucurati în liniste de fiecare moment acasa.

O echipa aleasa si testata de profesionisti sta la dispozitia ta pentru servicii zilnice de curatenie, montare, mentenanta si reparatii a instalatiilor electrice, de climatizare sau sanitare.

“Alergatul” dupa un loc de parcare este de domeniul trecutului când ai la dispozitie spatii pentru masinile tale atât la exterior, cat si la subsol (achizitie separata).

Pozitionarea excelenta de care se bucura NorthSide Park îsi ofera imediat acces la transport în comun (metrou 50, RATB 5m). O lista lunga de magazine si malluri, supermaketuri, banci, farmacii, clinici private si de stat, centre de wellness, scoli si gradinite, tot ceea ce ai nevoie în viata de zi cu zi nu se afla mai departe de câteva sute de metri.

Ansamblul Rezidential NorthSide Park
Sos. Gheorghe Ionescu-Sisesti nr 467,
Sector 1, Bucuresti
Telefon: +40735.100.039
Email: contact@northsidepark.ro
Website: www.northsidepark.ro