Compania REGATTA a fost infiintata in 1993 si s-a dezvoltat constant castigandu-si reputatia unei companii de top în domeniul imobiliar din Romania.

In 1997, a fost prima companie imobiliara care a initiat o campanie de mare publicitate si a deschis drumul parteneriatelor din domenii conexe prin care se ofera clientilor avantaje suplimentare legate de produsele sau serviciile contractate, strategie care in prezent este utilizata de majoritatea marilor companii.

Au urmat parteneriate cu cei mai importanti dezvoltatori, colaborarea cu companii si organizatii importante, institutii bancare etc. si formarea unui portofoliu de clienti relevant.

In 2006 primeste distinctia “Marca romaneasca de succes in piata imobiliara romaneasca” in cadrul proiectului Marci Romanesti de Succes dezvoltat de Saptamana Financiara si Mediaconsulta.

Continua extinderea si specializarea pe toate segmentele pietei imobiliare, se infiinteaza Departamentul de Evaluari iar oferta se diversifica ulterior prin oferta serviciilor de Property Management si, mai recent, Design, Arta & Arhitectura.

Managementul companiei mentine in timp aceleasi repere de business si valori de conduita alaturi de o echipa cu care lucreaza impreuna inca de la inceputul activitatii firmei.

Tocmai de aceea colaboratorii ne devin in fapt parteneri, iar relatiile cu clientii nostri sunt de durata, multi dintre acestia apeland din nou, la distanta de ani de zile, la serviciile companiei noastre.

Mai presus de cotatia de piata sau conditiile pietei in diferite perioade, reputatia firmei nu este conjuncturala ci construita in timp, prin stabilitate si profesionalism.

REGATTA- un brand de care suntem mandri ca este 100% romanesc.

Regatta Real Estate Company
Adresa: Puskin 30, et.4, sector 1
Telefon:+4021/232.90.12/13,+4021/232.90.88
Email: office@regatta.ro
Website: www.regatta.ro