Lansata in Franta, in 1970, reteaua de magazine Sephora, a devenit din 1997, parte a Moet Hennessy Louis Vuitton Group (LVMH Group), cel mai mare grup de lux la nivel mondial.
Cu o traditie de peste 45 de ani pe piata, Sephora ofera conceptul unic al unui spatiu dedicat frumusetii, locul unde vei gasi cele mai variate branduri ,de la cele clasice, selective, la cele mai renumite, exclusive sau in trend.

Secretul Sephora consta in faptul ca este „Destinatia suprema a frumusetii”, oferind o selectie de produse pe cat de incredibile, pe atat de moderne, reflectand, de asemenea, un gust al libertatii, un sentiment de placere si dorinta de a oferi frumusete clientilor sai.

In plus, poti accesa oricand in magazinele Sephora, o intreaga varietate de servicii, care sa te conecteaze cu lumea produselor cosmetice: servicii de machiaj, sfaturi personalizate, ambalaje de cadou speciale sau te puteti bucura de consilierea personalizata privind ingrijirea pielii si corpului.

La Sephora, vei descoperi un nou mod de a trai frumusetea! Multiple si variate, creative si rafinate, realizate cu standardele de calitate autentice, produsele comercializate au fost create pentru ca frumusetea sa fie o placere accesibila tuturor clientilor nostri: mereu simpla, jucausa si in pas cu tendintele!

Astazi, Sephora are mai mult de 600 de magazine in Europa si aproximativ 1900 de magazinela nivel international, prezente in 29 de tari din întreaga lume. In Romania, Sephora este prezenta pe piata din aprilie 2007. La inceputul acestui an, Sephora Romania numara 28 de magazine la nivel national.

Sephora Afi Palace Cotroceni
Adresa: Str. Vasile Milea nr.4

Sephora Baneasa Shopping City
Adresa: Bucuresti – Ploiesti 42D

Sephora Bucuresti Mall
Adresa: Calea Vitan 55-59

Sephora Feeria – Baneasa Shopping City
Adresa: Bucuresti – Ploiesti 44A

Sephora Liberty Mall
Adresa: Str. Progresului 151-171

Sephora Magheru
Adresa: Bd. Nicolae Balcescu 27-33

Sephora Mega Mall
Adresa: Pierre du Coubertin 3-5

Sephora Orhideea Shopping Center
Adresa: Splaiul Independentei 210-210 B

Sephora Park Lake
Adresa: Str. Liviu Rebreanu 4

Sephora Plaza Romania
Bd. Timisoara 26

Sephora Promenada Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 246B

Sephora Sun Plaza Shopping Center
Adresa: Vacaresti 391

Sephora Veranda
Adresa: Str. Ziduri Mosi 23

Telefon: 031.432.88.80
Email: e-commerce@sephora.ro
Website: https://www.sephora.ro