Suntem dornici sa traim iar momente intense, reale, in care toata sala vibreaza, aplauda. DanceMasters 2022 in 4 si 5 iunie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

 Iti doresti un weekend sau macar o seara in care lumea sa fie un grandios spectacol de culori, muzica buna si dans cu dansatorii din varful ierarhiei mondiale, cu prietenii, cu necunoscuti pasionati? Vrei sa uiti de probleme, de amorteala, de rutina, sa te incarci cu energia talentatilor dansatori?

Dupa doi ani de asteptare, DanceMasters va aduce din nou, pentru editia a 17-a, sute de dansatori pentru fiecare categorie, in cea mai spectaculoasa manifestare sportiva si artistica din Romania, excelent pozitionata in ierarhia competitiilor mondiale de dans sportiv.

La Gale, seara, in finale vor urca pe podium intai copiii talentati si emotionati, si apoi impetuosii dansatori din topul mondial, dar nu inainte de a face un spectacol exploziv, impresionant, de neuitat.

La editia trecuta, au venit peste 1.500 de sportivi din 32 tari. Din top 50 mondial au participat la WDSF GrandSlam Standard 31 de perechi și la WDSF GrandSlam Latin 27 de perechi.

Poti uita complet de mobilul tau, traind la maxim fiecare ritm, poti impresiona pe oricine inviti sa te insoteasca. Poti dansa si tu pe ringul DanceMasters.

Sa aducem copiii si bunicii atat de privati de intalnirea cu oamenii, sa ne aducem prietenii la un eveniment fermecator.

Bilete prin myticket.ro, entertix.ro si bilete.ro.

Hai sa traim o realitate valoroasa, emotii autentice, sa intalnim oameni adevarati, plini de vitalitate, de bucuria vietii, sa ne incarcam bateriile descarcate de doi ani dificili.