Clinica Dr. GAD RENERT este un echilibru între stiinta, inspiratie, tehnologie si arta. Acest lucru înseamna o echipa medicala exceptionala, la curent cu cele mai noi practici si generatori ai unor noi solutii medicale.

Tehnologia de ultima generatie a clinicii este selectata special pentru confortul pacientului si folosita pentru obtinerea unor rezultate exceptionale.

Dorinta noastra este de a asigura servicii chirurgicale si non chirurgicale de o înalta calitate si profesionalism într-un sistem privat, de a oferi o atmosfera destinsa si plina de caldura, de a promova si dezvolta un demers medical bazat pe informarea completa si onesta a pacientului, si de a construi o colaborare bazata pe încredere reciproca.

Valorile noastre sunt legate de partea umana. Respectul, rabdarea, grija, compasiunea, asumarea responsabilitatii, toate pentru oameni (pentru ei si impreuna cu ei lucram), apoi urmeaza stiinta si arta chirurgicala, tehnicile si procedeele specific selectate pentru confortul si siguranta pacientului.

Conform recomandarilor dr. Gad Renert si a echipei clinicii, este important sa obtineti informatiile necesare dumneavoastra direct de la profesionisti, în mod obiectiv, în urma unei consultatii, de multe ori solutia putând fi mai simpla si mai accesibila decat ar parea la prima vedere.

 

Dr Renert Gad – Centru de Estetica Medicala
Adresa: Str Herastrau nr.1, Etaj 4, Ap.10
Telefon: 0731 030 000
Email: gadi_renert@gmail.com
Website: www.dr-renert.com