MIKO este astazi un brand binecunoscut în domeniul frumusetii, al terapiilor anti-aging si al întretinerii corporale! Am imaginat centrele Miko asemeni unor oaze care sa va ofere constant frumusete, sanatate, energie si optimism.

Avem azi SUB UN SINGUR ACOPERIS o paleta variata de servicii,  tratamente si tehnologii de ultima generatie de frumusete si remodelare corporala fara concurenta pe piata româneasca.

Facem acest lucru pentru ca Dumneavoastra, beneficiarii de frumos, sa va bucurati de cele mai noi, eficiente si performante produse si echipamente din lumea internationala a frumusetii.

Miko a luat nastere în anul 2000, din dorinta de a revolutiona conceptul de frumusete din România, de a aduce cele mai eficiente produse si terapii, si de a oferi la acelasi nivel de performanta al serviciilor occidentale o experienta unica de înfrumusetare, totul sub un singur acoperis.

Va oferim nu unul, ci 3 centre MIKO BEAUTY, unde cream cele mai spectaculoase look-uri, imbinand profesionalismul si reputatia stilistilor nostri cu celebre linii de produse de infrumusetare si tratamente cosmetice, preferate ale vedetelor de la Hollywood!

Tot pentru a satisface dorintele clientilor nostri am dezvoltat si Clinica Miko Med, cu peste 15 specialitati medicale dedicate intretinerii sanatatii acestora, ridicand la rang de arta conceptul “Mens sana in corpore sano!”

Echipa noastra, ce s-a dezvoltat permanent timp de 12 ani, ofera excelenta în servicii de frumusete si întretinere corporala si ofera consultanta, atentie si prietenie celor ce ne trec pragul. Paradoxal, le-am cerut clientelor noastre sa fie pretentioase! Cele mai înalte exigente ale lor au fost si sunt motorul evolutiei Miko Beauty!

Va propun, asadar, o calatorie printr-un tarâm minunat: acolo unde eleganta si frumusetea întâlneste tehnologia revolutionara. Va invit la MIKO BEAUTY CENTERS!

Miko Class
Adresa: Str. Silvestru nr.41
Telefon: 0724 384 997

Miko Palace
Adresa: Str. Nicolae Iorga nr.19
Telefon: 0726 388 608 / 0727 739 414

Miko Spa
Adresa: Str. Nicolae Caramfil nr.51
Telefon: 0727.739.414

Email: office@mikobeauty.ro
Website: http://www.mikolife.ro