Salon Roxy Tattoo Design Bucuresti , – tatuaje si piercing MEMBRU MARCANT al UNIUNII TATUATORILOR DIN ROMANIA este unul din cele mai bune si recomandate saloane tatuaje si piercing din Bucuresti atat de clienti cat si de Uniunea Tatuatorilor , fiind conceput de un manager de firma multinationala in anul 2007.

Este un salon de tattoo bazat pe un management performant , as spune putin cosmopolit si care are un aer pur si simplu intelectual bazat pe respect fata de client si cu preturi moderate.

Salon de tatuaje si piercing Roxy Tattoo Design Bucuresti promoveaza experienta respectul , increderea si seriozitatea adaugand credibilitate in arta de tatuaje .

Cu noi nu trebuie sa vie frica si sa aveti temeri , santeti in siguranta din toate punctele de vedere . Stim bine ceea ce facem !

Dupa mii de tatuaje executate si ani de lucru Roxy Tattoo Design Bucuresti , prin experienta sa , a facut fericiti mii de tineri cu modele de tatuaje frumoase , iar munca noastra ne-a recomandat mai departe !

Roxy Tattoo a devenit un partener de incredere in toata tara ( ne vin clienti din toata tara ) si un sfatuitor pentru cei carora le plac tatuaje – prin expertiza sa si prin multitudinea de informatii puse la dispozitie pe blogul sau de tatuaje http://tatuaje.roxy-tattoo.com/ din site-ul www.roxy-tattoo.com

Acest site si blog de tatuaje este construit pentru client – este extrem de functional si este unul din cele mai complexe site-uri romanesti cu privire la activitatea unui salon de tatuaje si intruneste multe informatii pe care un client doreste sa le obtina pentru a-si desavarsi un tatuaj.

Roxy Tattoo Design Bucuresti poseda un salon de 100 de mp , bine dotat si cu materiale de inalta calitate . Santem seriosi , profesionisti si raspundem pentru ceea ce facem.

Roxy Tattoo Design
Adresa: Calea Victoriei 21-23
(Centru Vechi,langa Mag. Victoria)
Luni – Vineri: 13:00-20:00
Sambata: 11:00 – 16:00
Duminica: Inchis
Telefon: 0723 265771, 0722403977
Email: office@roxy-tattoo.com
Website: http://www.roxy-tattoo.com