Synergy Day Spa inseamna frumusete, sanatate si relaxare. Convingerea noastra este ca aceste trei concepte converg catre o stare de bine absoluta, pe care ne dorim sa o experimentezi si tu. In acest sens am creat cadrul ideal in care le poti regasi. Linistea, simplitatea, rafinamentul si profesionalismul ne definesc pe deplin.

Este locul perfect pentru o sedinta de infrumusetare cu tot ce implica ea – coafor, manichiura, pedichiura, cosmetica, pentru detoxifiere sau remodelare corporalara precum si pentru relaxare profunda.

Aemotio Spa combina o varietate de experiente multisenzoriale: patul cu apa incalzit, baie de aburi cu aromoterapie, cromoterapie, vibromasaj, masaj in ploaie sub dusul Vichy si lumina infrarosie. La care vin se sa adauge mainile dibace ale unui terapeut experimentat.

Aemotio Spa tripleaza capacitatea unei cabine spa obisnuite, deoarece ea devine locatia perfecta pentru tratamente complexe si complete: relaxare, anti-celulita, drenaj, slabire, tonifiere, impachetari, scruburi, masaje corporale si faciale.

Cabina Angel of Water sste cel mai avansat sistem medical pentru o experienta de detoxifiere eficienta. Este o  metoda blanda, prin care se curata intreaga suprafata a intestinului gros. Cum?  Cu ajutorul infuziei de apa purificata si dezinfectata in colon via rectum, la o temperatura si presiune optime.

In cadrul sedintelor de hidrocolonterapie, ai parte de intimitate. Metoda este neasistata si foarte igienica. Instrumentele ce intra in contact cu pacientul sunt de unica folosinta, eliminand orice posibilitate de contaminare.

cabina LPG este un aparat de utima generatie destinat remodelarii corporale si eliminarii celulitei.  Tehnologia LPG rivalizeaza cu operatiile estetice pentru ca te slabeste! Deoarece declaseaza lipoliza din adipocite, determinand ruperea si eliminarea celulelor grase. Si astfel confera fermitate tesuturilor!

Pentru ca stimuleaza fibroblastele, intarind reteaua de sustinere de colagen si fibrele de elastina. LPG te remodeleaza! Pentru ca iti netezeste depozitele de grasime si face pielea sa devina mai intinsa.

In plus,  LPG este o terapie ce faciliteaza detoxifierea organismului. Ah, si uitasem sa precizam: totodata te relaxeaza si iti amelioreaza spasmele si durerile musculare.  Tu ce mai astepti? Vino sa incerci LPG – sansa tineretii, armoniei si sanatatii corpului tau.

Aaadar, lasati orice grija voi ce intrati aici! Ati pasit într-un sanctuar unic, în care ”fericirea se naste din lucruri marunte”, ”frumusetea vine din interior”, ”tineretea e o stare de spirit”, iar ”sanatatea este mai buna decât toate”.

Am citat câteva din vorbele de duh – arhicunoscute- rostite de clientii nostri atunci când i-am rugat sa ne caracterizeze printr- un slogan…. pe care nu l-am gasit înca.

Nu din infatuare, ci din lipsa unui echivalent. Pentru ca Synergy Day Spa înseamna toate acestea si ceva în plus. Înseamna liniste, simplitate, rafinament, onestitate (prin lipsa oricarui artificiu sau zorzon), precizie si multa migala .


Tratamentele noastre sunt unice în Romania si au fost concepute anume pentru a lucra în sinergie, conducând catre acel rezultat unic, ideal, imposibil de obsinut altfel.

Ce ne deosebeste de alte spa-uri sau centre de înfrumusetare? De ce ar alege cineva Synergy Day Spa si nu o alta locatie? Raspunsurile sunt variate începând cu atmosfera intima, grija pentru detaliu si calitatea serviciilor si terminând cu rezultatele spectaculoase obtinute la tratamentele de slabire (3 kg într-o saptamâna), antiageing sau detoxifiere.

Synergy Day Spa
Adresa: Strada Jean Monnet nr.47
Luni – Vineri: 08:00 – 21:00
Sâmbata: 09:00 – 17:00
Duminica: Închis
Telefon: 031.105.00.55, 0758.05.00.55
Email: synergy@synergydayspa.ro
Website:  www.synergydayspa.ro