Am deosebita plăcere să te invit la o călătorie în universul parfumeriei de nișă, alături de branduri de elită. Vom descoperi împreună fascinanta lume a miresmelor care ne reprezintă în modul cel mai încântător.

Înainte de destinația finală, vom opri timpul în loc pentru o consultație personalizată, demers care îți va deschide noi orizonturi olfactive și îți va completa avantajos personalitatea.

Evenimentul va avea loc la hotelul Belle Epoque pe data de 15 Octombrie, incepand cu ora 19:00.

Descrierea evenimentului, precum si programul dupa cum urmeaza:

  • Va invit sa ne cunoaștem in cadrul unui eveniment special creat pentru a va introduce in secretele parfumeriei artizanale și a parfumurilor de nișa.
  • In calitate de Brand Ambassador al acestor Case de Parfumuri, voi fi onorata sa va insotesc intr-o calatorie magica, la finalul careia veti cunoaste mai bine miresmele care vi se potrivesc si care va reprezinta. Acest eveniment se doreste a fi o experienta  initiatica in lumea parfumurilor care, folosite cu maiestrie, ne pot ajuta sa ne atingem potentialul de frumusete.
  • Evenimentul va ofera posibilitatea de a descoperi colectiile casei de parfumerie de nișă, prin interactiunea directa cu creatorii, magicienii din spatele brandurilor reprezentate. Cu ajutorul lor, veti afla secretele ingredientelor care ne confera acel amestec inefabil de forta si delicatete, sofisticare si romantism, farmec si gratie.
  • Totodata, va așteaptă si alte surprize (giveaways și beautybags), oferite cu generozitate de sponsorii/partenerii Notorious Stories. In valoare totala de 150 euro per participant.
  • Degustare de vinuri cu somelier de la Domeniile Bogdan
  • Parteneri: Institut Esthederm Paris, Crescina Romania, Aquavia (Sam Mills), Essentia.ro, Parfum travel size oferit de brandul de parfumerie prezentat.
  • Va asteptam cu drag si nu uitati ca locurile sunt limitate.
  • Programul evenimentului include, pe langa consultanta personalizata in domeniul parfumurilor, si alte experiente senzoriale deosebite, care vor face ca intalnirea noastra sa fie memorabila. Astfel, un somelier experimentat ne va indruma in alegerea vinurilor rafinate, iar degustarea unor bunatati dulci va completa tabloul momentelor de delectare. Pentru ca seara sa fie incununata de succes, veti putea descoperi produsele de infrumusetare oferite de lnstitut Esthederm si veti beneficia de cadourile pregătite de partenerii noștri Crescina România și Esentia.

Eveniment Organizat de Notorious Stories
Joi, 15 octombrie 2020 la 19:00
Epoque Hotel Bucharest Relais & Châteaux
Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-povestea-parfumului-tau