Alina Ilioi Mureșan, realizator TV la A7TV, scriitoare a 2 cărți de succes: “Așa vei ști că l-ai întâlnit pe EL” și “Te iubesc pe nevăzute”, a lansat o nouă carte, cu numele de “Cine sunt când nu mă vede nimeni?”!

Cine sunt când nu mă vede nimeni? este o întrebare la care ar trebui să reflectăm cu toții. Iar pentru că eu cred cu tărie că fiecare temere ne face, la final, mai puternici, vreau să vă vorbesc despre cartea care tocmai a fost lansată.

“Îți promit că răspunsurile pe care le cauți de-o viață sunt mai aprope decât crezi și că tot ce trebuie să faci e să aduni fiecare fărâmă de suflet, să le recompui și să te descoperi pe tine” spune Alina Ilioi Mureșan.

Evenimentul de lansare a cărții a avut loc în online din data de 30 APRILIE 2020 și până în prezent,  iar Alina Ilioi Mureșan este susținută de familie și prieteni printre care, designer-ul Rozalia Bot, Florin Ianovici, teolog și avocat, Mihai Dragomir și Aura Călina, Rodica Volintiru (scriitoare a 5 cărți) și mulți alți influenceri din mediul online.

Din data de 30 APRILIE și până în prezent au fost vândute 2000 de exemplare pe site-ul bookzone.ro

Cele 3 cărți pot fi achiziționate într-un pachet special: https://bookzone.ro/landings/pachet-alina-ilioi/?utm_source=fbads&utm_medium=ailioi&utm_campaign=cinesuntcand&utm_term=lan_PA2&utm_content=singleimage&fbcid=6182954692159   SAU  “Cine sunt când nu mă vede nimeni” poate fi achiziționată separat: https://bookzone.ro/landings/cine-sunt-cand-nu-ma-vede-nimeni/

Până când cartea va ajunge în mâinile voastre, vă las cu un mic fragment:

“Dacă oamenii ar şti că pot fi frumoşi, lumea ar fi mult mai diferită. Nu ar mai exista atâtea complexe, invidie, ură sau necredinţă. De multe ori am spus că atitudinea contează. Şi aşa şi este. Dimineaţa următoare când te vei trezi, zâmbeşte pentru că un om frumos s-a trezit. TU! Fă acest lucru timp de o săptămână şi vei observa îmbunătăţirile din viaţa ta. Vei observa şi găsi lucruri care nici măcar nu ştiai că există.”