Brasserie 41 este un vis nascut din pasiunea pentru mancare si calatorii, care s-a concretizat sub forma unui business de familie. Brasserie 41 este un concept nou, care doreste sa isi intampine clientii cu un ambient primitor si un meniu international, pentru toate gusturile.

Este o braserie autentica, calda si primitoare, cu un spatiu confortabil in care oaspetii nostri pot savura preparate delicioase in toate momentele zilei, de la prima cafea esentiala a zilei si micul dejun proaspat, pana la brunch-uri intre prieteni sau cine romantice. Toate intr-un stil relaxant, in interiorul prietenos sau pe terasa in aer liber.

O locatie calda si primitoare, cu design architectural mediteranean, unde sunt bineveniti toti cei care apreciaza mancarea si serviciile de calitate. Locatia dispune de doua terase si de o zona destinata copiiilor, unde acestia pot desfasura diverse activitati, in timp ce parintii se bucura de putina relaxare.

La noi, viata are savoare! Iubim ingredientele naturale, proaspete, provenite din surse locale si selectionate atent, astfel incat sa iti oferim cele mai delicioase experiente culinare.

Meniul nostru, realizat cu iscusinta de catre Chef Sorin Bontea, include o varietate de preparate, de la paste, salate, burgeri si deserturi speciale, numai bune de savurat in orice moment al zilei.

Pentru ca nu exista dragoste mai sincera decat dragostea pentru mancare!

Brasserie 41
Adressa: Erou Iancu Nicolae nr.41 bis
Bucharest, Romania
Rezervari: 0753 222 111
Luni – Duminica: 8:00 AM – 11:00 PM
Email: hello@brasserie41.ro
Website: www.brasserie41.ro