BOLLYWOOD EXPERIENCE PARTY, un eveniment condimentat cu un entertainment pe masura, narghilea de cea mai buna calitate, muzica buna si bauturi premium. Si bineinteles, ingredientul principal al evenimentului: The Party Crashers – Victor Slav si Cătălin Cazacu, care vor intretine atmosfera in stilul lor atipic.

Sub marca Manifesto Events&PR, BOLLYWOOD EXPERIENCE PARTY este un eveniment menit sa aduca atmosfera orientala direct in inima Bucurestiului, la Ganesha Caffe Calea Victoriei.

GANESHA Caffe presents: BOLLYWOOD EXPERIENCE PARTY – Luni, 9 Decembrie, incepand cu ora 20:00.

Sponsori: TOP LINE, BRISTOT, FLORENS, Domeniile Urlati, Cutia Zambetelor, Porkitos, Diana Caramaci

Parteneri Media: StyleAndTheCity.ro, Social Agenda, ele.ro, Radar de Media, City Vision Magazine, VIPstyle.ro

Despre Ganesha Caffe:

Ganesha Caffe, lounge bar-ul exclusivist de narghilea de pe Calea Victoriei, 20 este o locatie premium, unde influentele orientale se intalnesc cu rafinamentul. Aici aveti posibilitatea de a savura narghilele cu arome diverse si de a va delecta cu o serie de bauturi sofisticate.

Ganesha Caffe Victoriei a adus pe piata o experienta unica, povestea de narghilea care dureaza „un carbune de timp”, fiind un concept exclusiv. Acesta se bazeaza pe faptul ca o povestea de tigara dureaza cateva minute, spre deosebire de o poveste de narghilea care poate dura ore.

www.ganeshacaffe.ro

Acest eveniment este doar pe baza de invitatie.

Pentru guest list si informatii suplimentare, va rugam contactati Manifesto Events&PR – office@manifestoevents.ro I +40 767 329 019 I +40 740 773 333