Hard Rock Cafe Bucuresti este cel mai mare restaurant din Europa al lantului american de renume, avand 300 locuri in interior si 200 pe terasa.

Un fenomen global, Hard Rock Cafe este un restaurant casual dinner, un loc primitor in care toata lumea este binevenita, indiferent de varsta sau clasa sociala. De altfel, unul din motto-urile Hard Rock Cafe – “Love all, Serve all” este extrem de sugestiv in acest sens. Meniul este traditional american si contine antreuri, fripturi, paste, salate, burgeri, deserturi, toate acompaniate de cocktail-uri delicioase.
Dar Hard Rock Cafe este mai mult decat un restaurant in care poti manca bine sau poti asculta muzica de calitate.

Compania este cel mai mare colectionar si expozant al obiectelor care au apartinut artistilor muzicali din ultimii 50 ani, transformand restaurantele in adevarate muzee ale muzicii.

Colectia de obiecte memorabilia este fara precedent: peste 80.000 de piese expuse prin rotatie in toate cele 130 de restaurante din lume.

In Hard Rock Cafe Bucuresti sunt expuse costume de scena, chitare clasice si alte instrumente, postere, coperti de albume, LP-uri de aur si platina, fotografii si multe altele, cum ar fi: chitara lui Bruce Springsteen, un costum purtat de John Lennon, o tinuta de scena creata special pentru Elton John, o bustiera a Madonnei si jacheta pe care Michael Jackson a purtat-o in perioada Thriller, etc.

Experienta este desavarsita cu o vizita in Rock Shop, magazinul de suveniruri, in care sunt comercializate produse marca Hard Rock: tricouri create de artisti celebri, insigne in editie limitata, brichete, sepci, pahare, geci de piele…

Hard Rock Cafe
Adresa: Sos. Kiseleff nr. 32, Bucuresti
Rezervari: 021.206.62.61
Email: sales@hardrockcafe.ro