Data de 15 mai 2020 va aduce reluarea călătoriilor între localități, fapt ce s-ar putea traduce ca start al dezghețării turismului, cel puțin la nivel local. Chiar dacă nu se așteaptă un număr semnificativ de turiști, este necesar ca operatorii din circuitul turistic să fie pregătiți pentru a-și primi oaspeții.
În acest context, cel de-al treilea webinar al seriei Horeca Manager 2.0 propune o discuție cu invitați din industria turismului despre primii pași obligatorii către relansarea businessurilor, planurile avute în vedere pe termen scurt, dar mai ales despre așteptările operatorilor atât în ceea ce privește implicarea statului, cât și restartul pieței.
Având în vedere că în perioada imediat următoare cuvântul de ordine va fi „siguranța”, operatorii din industria hotelieră trebuie să aibă în vedere, prioritar, implementarea tuturor măsurilor care să asigure protecția oaspeților și a angajaților. Astfel, activitățile din unitățile de cazare vor trebui regândite și reconfigurate în întregime, iar operatorii din domeniile conexe vor trebui să se alinieze noilor reguli și standarde din domeniu.
Asadar, cum arată strategia de business pe termen scurt, către ce tip de clienți se vor focusa hotelurile, ce măsuri de siguranță se implementează în acest moment și cum au fost pregătite procedurile interne, cât de necesare sunt certificările privind standardele de siguranță și protocoalele de igienă, cum vor fi regândite activitățile din restaurantele hotelurilor, sunt doar câteva subiecte ce vor fi dezbătute în cadrul webinarului Horeca Manager 2.0, marca Trends HRB.
Speakeri
• Răzvan Pîrjol, Secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri – Direcția Generală Turism
• Cristina Huzum, Deputy General Manager Sheraton Bucharest Hotel
• Simona Constantinescu, CEO Ana Hotels
• Călin Ile, Președinte FIHR & Director General Ibis
Webinarul „Ospitalitatea – Punct și de la capăt!” este organizat cu sprijinul FIHR și va fi transmis live prin platforma Zoom, miercuri, 13 mai 2020, ora 16.
Participarea este gratuită, completând formularul de înregistrare de aici