In Belgia, casa modei si a designului avangardist de astazi, bistro-ul tipic are stilul lui propriu, distinctiv, cu un fel de mancare, de bautura si socializare, care s-a dezvoltat peste secole si continua pana azi.

Bucurestenii se bucura acum de aceasta traditie la La Belle Epoque, un restaurant belgian spatios, clasic, din anii 1900, recreat pentru secolul 21.

Lista de bere da o vedere de ansamblu a unei selectii unice si minunate de bere belgiana, si prilejul de a descoperii paradisul berii, care este Belgia. La Belle Epoque va ofera: Stella Artois, bere premium belgiana cu nivel mic de fermentatie, Hoegaarden, bere alba si nefiltrata, Leffe Blonda sau Leffe Bruna, o bere unica, traditionala, de manastire.

Editia a zecea a trofeului Stella Artois World Draught Master, castigat de unul din membri echipei noastre, este cartea noastra de vizita.

Stella Artois World Draught Master a avut loc pentru prima oara in anul 1997, ajungand in scurt timp foarte populara in randul barmanilor romani care asteptau sansa de a participa la acest eveniment. Competitia finala a reuneste cei mai buni 26 barmani din lume, adevatati maestri in arta pregatirii paharului, a turnarii si servirii unei beri de calitate.

La Belle Epoque
Adresa: Str. Locotenent Aviator Beller Radu 6
Rezervari: 021.230.07.70
Luni – Duminica: 9:30 AM – 12:00 AM
Email: office@labelleepoque.ro
Website: http://www.labelleepoque.ro