Dragi prieteni,

Avem plăcerea de a vă prezenta noul proiect marca Rotenberg Uzunov Art Gallery: RAID by Raimund Vernica!

Lumea artei lui RAID este o lume a minţii cu totul specială. O creativitate luxuriantă, dublată de un talent nativ, o minuţiozitate și precizie a detaliilor dusă la extrem, într-un contrast perfect cu o lume incapabilă să-i înțeleagă complexitatea emoţiilor și proprilor trăiri.

“Poveștile despre mine, despre orașul meu, despre întâlnirile și oamenii cu care interacționez se nasc de la o linie. Nu sunt interesat de relația dintre formă și culoare. Sunt interesat de exprimarea emoțiilor umane de bază: tragedie, bucurie, extaz, disperare și așa mai departe”, afirma artistul.

Cu un talent ieșit din comun la desen, pe care-l face, adesea din instinct cerebral, lucrările lui Raid trebuie privite, descifrate și decriptate în profunzimea înţelesurilor sufletului său. Linie cu linie, geometric, abstract, suprarealismul operei sale strigă după o normalitate greu de atins și de construit în viața de zi cu zi.

Lucrările sale “vorbesc” despre o întreagă categorie umană, transmit o profunzime a gândirii artistului, care încearcă să spulbere canoanele vieţii în care trăieşte, depersonalizarea și metamorfozarea eului.

În cazul în care, vreo superbă operă de artă, v-a cucerit iremediabil, suntem la dispoziția dumneavoastră, prin mijloacele de comunicare deja cunoscute, website, Facebook, Instagram, e-mail, precum și prin telefon.

Galeria de arta Rotemberg Uzunov
Str. Constantin Esarcu nr.1
Program: L-V 14:30 – 19:30
Duminica: 12:00 – 17:00

Vă dorim numai bine!