Pasiunea pentru bijuterii și ceasuri este un element definitoriu în povestea Splend’or.
În 12 ani, Splend’or a reușit să dezvolte o rețea de 44 de magazine, cu cea mai variată selecție de bijuterii din aur și argint, cristale Swarovski, ceasuri Swiss Made și japoneze, branduri renumite pe plan internațional.

Cerceii în forme geormetrice de la Skagen, colierulul supradimensionat de la Swarovski sau ceasurile minimaliste și colorate de la Fossil sunt doar trei dintre piesele statement ale verii 2018.

Tendințele în materie de bijuterii sunt extrem de diverse și permit o abordare stilistică personală.

Colecții spectaculoase de inele, brățări suprapuse și pandative cu mesaje, într-un mix de strălucire și culoare, din aur, argint sau oțel inoxidabil, se numară printre must have-urile sezonului. Nuanțele predominante propuse sunt pe de o parte tonurile pastelate de roz sau galben, cât și inspirațiile din natură, precum albastrul mării sau verdele tropical.

Un colier tip chocker din perle de la Majorica sau seturile sofisticate în trei nuanțe de aur cu pietre prețioase și semiprețioase de la Bliss și Vida, vor adauga eleganță ținutelor destinate evenimentelor speciale.

Pentru pasionații de bijuterii personalizate, vă propunem noua generație de charmuri cu simboluri de la Thomas Sabo și brățările interschimbabile Les Georgettes. Acestea se potrivesc oricărui outfit, prin concepte inovatoare ce au la bază accesorii din piele reversibile și colorate.

Colecțiile de ceasuri fashion de la Fossil, Skagen, Tommy Hilfiger și Emporio Armani se concentrează în aceasta vară în jurul designurilor formidabile, slim si light. Acestea celebrează inovația folosind materiale naturale, sustenabile și culorii vii.

Stil și functionalitate – ne propun brandurile de ceasuri Swiss Made Tissot, Certina, Atlantic și Doxa, prin noile colecții care vor insoti cu succes ținutele de efect ale momentului.

Promisiunea pe care am făcut-o clienților noștri ne face să ducem povestea mai departe. Fiind la curent cu tot ce se întâmplă în piață la nivel global prin prezența constantă la cele mai importante târguri din domeniu, portofoliul Splend’or devine mai bogat de la an la an prin alăturarea brandurilor ce rezonează cu valorile pe care ne bazăm – design atemporal, dar și în trend, lux accesibil și inovație continuă.

Vă invităm să descoperiți cele mai noi colecții în magazinele SPLEND’OR din toată țara și online, pe www.bb-shop.ro