Sub sloganul „Chef`s touch, local to global”, Trends HRB organizează, pe data de 25 martie 2020, o nouă ediție Top Culinary Trends, eveniment ce va oferi profesioniștilor din horeca – chefi, pastry chefi, manageri, antreprenori și furnizori deopotrivă – o zi plină de informații aplicabile, menite să ducă gastronomia la un nou nivel.

Ediția de primăvară a Top Culinary Trends reprezintă o inițiativă rezultată din dorința profesioniștilor din horeca de a împărtăși experiențe, de a se upgrada intens și continuu pentru a face față unei piețe aflate într-o perpetuă schimbare.

În locația devenită tradițională, Radisson Blu Bucharest Hotel, a șasea ediție Top Culinary Trends va aduce în prim plan „touch-ul chefilor” și cum poate fi transformat un talent local într-un succes global, cunoscut la nivel național și nu numai.

Astăzi, când permanenta căutare a unicității a devenit obligatorie, amprenta chefilor, acel touch specific fiecărui profesionist din gastronomie, este decisivă pentru a se face remarcat. Iar pentru ca această metamorfoză să fie posibilă, este nevoie și de personal branding, vizibilitate, dar și de tehnici de lucru, resurse și servicii cât mai personalizate.

Toate aceste subiecte vor fi dezvoltate în cadrul celor două seminarii tematice și vor fi evidențiate prin demonstrațiile culinare live, susținute de unii dintre cei mai cunoscuți chefi ai momentului.

Primul seminar din cadrul evenimentului, Brand(ing) în gastronomie – Alegerea de a fi vizibil, va aduce în atenție un subiect ce nu a mai fost abordat până în acest moment într-un eveniment b2b, deși, pentru o vizibilitate mai bună la nivel local și internațional, industria gastronomică și chefii din România au o nevoie acută de a fi susținuți și promovați cât mai mult și mai ales prin metode profesioniste de marketing și comunicare.

În contextul în care se vorbește tot mai mult despre exploatarea sustenabilă a ingredientelor, atât în ceea ce privește folosirea în întregime a materiei prime, cât și transformarea unui ingredient în diferite forme, chefii invitați în cel de-al doilea seminar, Chef`s touch – Știința din bucătărie, ne vor povesti cum simplitatea conștientă și utilizarea responsabilă a tuturor resurselor pot deveni semnătura proprie.

Un loc al conectivității și ideilor, dar și al prognozelor unei industrii aflate în continuă schimbare, Top Culinary Trends a devenit, încă din 2015, un reper în piața de evenimente b2b dedicate segmentului horeca.

Informații actualizate despre eveniment, precum și despre edițiile anterioare, sunt disponibile pe site-ul evenimentului – Top Culinary Trends.

Participarea este gratuită pentru bucătari, cofetari, manageri și proprietari de restaurante, cafenele și baruri.

Pentru a vă rezerva un loc în sală, vă puteți înscrie AICI.