Adis Efect by Adriana Mandreanu reprezinta un concept care are ca scop satisfacerea clientilor pretentiosi care doresc sa fie remarcati pentru calitatea discreta a hainelor pe care le poarta, fara etichete la vedere, dar care cucereste prin unicitatea fiecarui produs.

Suntem o casa de creatie vestimentara care produce numai elemente UNICAT, deci nu va exista un articol identic cu al dumneavoastra, nicaieri: haine de blana lungi, haine de blana scurte – tip jacheta, haine de blana cu maneca scurta, haine de blana in combinatie cu piele, geci de piele, rochii de piele, fuste de piele, rochii de seara, etc.

Conceptul casei noastre de moda este : The sky in no more the limit ! Acceptam orice provocare si realizam concepte proprii sau vestimentatie pe comanda, oricat de complicate ar fi proiectele.

Am reusit sa nu refuzam nici o comanda, oricat de fantezista a fost aceasta ! Un alt element esential este acela ca preturile noastre sunt foarte competitive si in majoritatea cazurilor faptul ca suntem producatori a oferit o surpriza foarte placuta clientilor nostri care s-au imbracat cu haine unicat la nivelul de pret al magazinelor de retail.

Va promitem o experienta vestimentara rafinata, adaptata perfect la tendintele din moda, avand acest parfum de originalitate, menit sa faca diferenta.

Hainele de blana, hainele de piele Adis Efect sau combinatii de piele cu blana sunt deasemenea unicat si sunt realizate în atelierele proprii, noi fiind atat creatorii, cat si producatorii tinutelor prezentate.

Linia noastra de creatie de haine de blana si haine de piele va ofera o gama ampla, de la tinutele prêt a porter (business, smart casual si office) pentru persoanele active ce doresc eleganta dar si comoditate, pana la tinutele exquisite pentru cele mai exclusiviste ocazii.

Producem si comercializam haine de blana, veste si accesorii din blana naturala de nurca, nurca imperiala, vizon, miel, astrahan, vulpe neagra, vulpe polara, linx, etc.

Gama de rochii, fuste, bluze, saluri, create de noi din materiale naturale rafinate (matase naturala, lana, bumbac, dantela, voal, jerse, tulle, etc.) sunt pictate manual si configurate pentru fiecare client(a) in parte, in functie de conformatia persoanei si ofera celor mai exigenti dintre noi suportul necesar pentru a se prezenta in orice ocazie asa cum sunt, respectiv unici si rafinati.

Toate creatiile noastre se remarca prin creativitate si calitate, fiind concepute pentru stilul de viata modern, activ.


In cazul liniei noastra haute couture, glam si sofisticata, fiecare element este realizat in detaliu incepand cu materialele utilizate si terminand cu accesorizarea finala.

Putem afirma cu mandrie ca suntem singura casa de creatie vestimentara care ofera clientilor sai toate conditiile sa fie UNICI, realizand toate tipurile de elemente de vestimentatie , incepand cu blanuri si terminand cu pantofi pictati manual!!!

Aceste considerente ne-au ajutat sa creem un cerc de prieteni ai conceptului nostru, persoane cu adevarat deosebite si speciale !

Va invitam cu drag sa va alaturati noua si sa demonstram ca putem fi eleganti, rafinati si UNICI !

Adis Efect by Adriana Mandreanu
Adresa: Str. George Calinescu nr.13,
Dorobanti/Beller, Bucuresti
Telefon: 021.233.92.91
Program Luni-Vineri 10:00 – 18:00
Sambata doar cu programare
Email: office@adisefect.ro
Website: http://www.adisefect.ro