Numele meu este Andrei David si ma bucur ca ai ajuns aici.  Vreau sa îti povestesc câteva lucruri despre mine si puternica mea pasiune pentru fotografie. Totul a început în anul 2012, cu un portret facut la întâmplare cu un aparat bridge (reprezinta “calea de mijloc” dintre un aparat compact si un DSLR).

Spun ca totul a început cu un portret fiindca atunci am simtit emotia care a declansat viitorul urmatorilor ani din viata mea, ani în care am explorat diferite tipuri ale fotografiei.
Google-ul si Youtube-ul mi-au fost mentori înca de pe atunci si continua sa ma îndrume la orice pas.

La un an de zile, în 2013, mi-am cumparat primul meu DSRL, un Nikon D5100 cu un obiectiv de kit, un 18-55. Atunci a început nebunia, drogul ce ma seca de toata energia…voiam echipament cu orice pret, fie ca era vorba de un obiectiv nou, de o baterie în plus sau de un card…nebunii de amator, asa le numesc acum.

Tin minte ca atunci când am avut nevoie de un blit pentru primul meu eveniment, mi-am vândut telefonul, un Iphone 4 ca sa îl pot lua. Era vorba de o cununie religioasa la Videle. Primii bani?! 350 lei cu tot cu transport. Nu puteam fi mai fericit…nu datorita banilor, ci prin faptul ca pasiunea mea începuse sa îmi aduca bani.

A urmat 2014, anul în care am facut una dintre cele mai bune decizii din viata mea si anume sa îmi vând masina (Opel Astra Coupe Rosu din ’99). Am luat 8600 lei pe ea, m-am împrumutat de înca 3000 lei la un prieten bun si am trecut pe aparat Full Frame (Nikon d610), lentile mai bune si am început sa evoluez din ce în ce mai mult.

Anii 2015, 2016, 2017 au fost despre practica, provocari, evolutie, frica, echipamente noi, tutoriale, cursuri, oameni si au fost anii ce m-au definit cel mai mult.

Abia acum în 2018, cu peste 10.000 euro investiti în echipamente si zile întregi de studiu ma consider pregatit pentru a-ti oferi tie, cititorule, încrederea de care ai nevoie pentru a alege serviciile mele. Îti multumesc ca ai citit aceste rânduri si sper sa ne cunoastem cât mai curând.

Andrei David
Telefon: 0762 278 361
Email: office@davandmedia.ro
Website: www.davidandrei.ro