Ne tragem din Bucovina, mai exact din Radauti, locul unde AutoBoca Rent a car a luat nastere în anul 2008.

Înca de pe atunci, ne doream un serviciu de închiriere auto onest si de încredere: fusesem în postura de clienti dezamagiti, stiam ce lipseste si ce trebuie îmbunatatit în acest proces si voiam sa aducem un plus de valoare.  Si uite asa, am înfiintat o companie 100% cu capital românesc care, înainte de a se gândi la profit, se gândeste la nevoile celor care-i trec pragul.

Cu timpul, prietenii si cunostintele (primii nostri clienti), ne-au cerut tot mai multe masini, asa ca treptat am marit flota si prezenta în tara, ajungând astazi la 13 locatii AutoBoca, pe întreg teritoriul României.

Nu avem costuri ascunse. Stii dinainte ce si de ce platesti!

Ne dorim ca tu sa te poti baza întotdeauna pe noi pentru servicii prompte si sigure, la preturi accesibile.

Asa ca poti conta pe noi în privinta transparentei costurilor: stii dinainte cât te costa, deci poti sa-ti planifici bugetul, si vezi exact pe ce dai banii, adica îti explicam fiecare cost separat, pentru fiecare serviciu.

În plus, pe tot parcursul anului, avem si promotii speciale, în asa fel încât sa-ti putem livra o solutie cât mai convenabila pentru tine.

Avem tot ce ne trebuie pentru a fi acolo unde esti si tu: oriunde în România. Poti prelua si preda masina în ce oras vrei, la orice ora din zi si din noapte vrei.

Daca alegi un oras în care nu avem sediu, da-ne de veste prin telefon si noi te vom anunta si de costurile pe care le presupune aceasta deplasare.

De ce sa nu accesati un serviciu profesionist de rent a car Bucuresti sau alte orase din tara? Noi te putem ajuta sa descoperi România cu placere si fara stres.

Autoboca este mereu aproape de tine! Contacteaza-ne oricând ai nevoie de o masina de calitate.

În plus, daca-ti doresti, îti putem închiria masina si pentru strainatate, pe teritoriul UE.

AutoBoca Rent a Car
Telefon: +40733.50.84.84
Email: rezervari@autoboca.ro
Website: http://www.autoboca.ro