Drumul spre bucataria italiana a inceput pentru proprietarul restaurantului, Emil Simion, la varsta de 20 de ani. A pornit spre Italia cu visul de a deveni un bucatar renumit pe malul Marii Adriatice.

Visul a devenit realitate si in 1998, Emil Simion revine in tara cu multe retete din bucataria italiana. Asa ca avea toate ingredientele pentru a-si deschide propriul restaurant. Astfel a aparut Capricciosa, un restaurant cu specific Italian in adevaratul sens al cuvantului: meniu variat cu o multime de specialitati ce satisfac si cele mai exigente gusturi, servire ireprosabila si o atmosfera primitoare.

Bucataria italiana se bazeaza pe produse naturale. Mancarea pe care o oferim este una usoara si, bineinteles, pregatita cu mult gust. Savoarea mancarii italienesti este data in mod special de paste, produsul emblematic al culturii italiene, seducand prin combinatia delicata de arome, dar si de pizza pe vatra.

Pe langa pastele facute in casa si pizza pe vatra, restaurantul nostru este renumit si pentru felul principal din carne de vitel, pui, porc sau peste, precum si pentru desert.

Meniul Restaurantului Capricciosa este unul variat: exista un meniu principal, care se schimba de doua ori pe an, un meniu saptamanal, dar si unul zilnic de 10-12 preparate.

In fiecare seara de joi si in weekend la Capricciosa se servesc preparate cu peste si fructe de mare proaspete. Periodic personalul restaurantului este instruit de un bucatar Italian cu privire la ultimele noutati in domeniu, astfel ca in decursul celor 19 ani de experienta meniul a devenit foarte bogat.

Restaurantul este pozitionat in apropierea Aeroportului Baneasa pe Bulevardul Ion Ionescu de la Brad nr 2, avand o capacitate de 160 locuri: doua saloane a 120 de locuri si terasa a 40 de locuri.

Capricciosa
Adresa: Bd Ion Ionescu de la Brad nr.2
Rezervari:  +40722 224 799, +40723 269 030
Email: anna_simion27@yahoo.com
Website: http://www.restaurantcapricciosa.ro