Iubim restaurante la fel de mult ca si dumneavoastra. Din 2009 va oferim placeri culinare. Bine ati venit la restaurantul Trattoria Don Vito!

Cladirea in care suntem locati dateaza din perioada interbelica, in ultimii ani a fost supusa unor renovari de proportii, fara insa a-i stirbi arhitectura ci mai degraba de a o imbunatatii si de a o reda publicului.

Situati chiar in inima Bucurestiului, am decis sa venim in intampinarea clientilor cu o atmosfera intima si linistitoare a restaurantului Trattoria Don Vito. Dispunem de doua saloane mari, unul pentru fumatori si altul pentru nefumatori in care se pot organiza diferite evenimente, de asemenea avem si o terasa deschisa tot timpul anului.

Succesul stilului nostru de preparare este dat de cele mai bune ingrediente , fiind folosite în cel mai simplu mod pentru a spori aromele naturale.Produsele sunt pregatite ” la minut”, nimic nu este pre-gatit,de aceea va rugam sa ne acordati un ragaz, astfel incat bucatarii nostri calificati sa poata fi siguri ca festinul culinar este pregatit cu grija .

Calitatea produselor noastre si a ingredientelor, o atmosfera de familie prietenoasa si servicii excelente sunt valorile noastre fundamentale. Avem o echipa de profesionisti de inalt nivel, care sunt in mod constant pregatiti pentru a oferi cele mai savuroase preparate din bucataria italiana.

Cu scopul de a fi mereu cei mai buni,cautam perfectiunea in noi feluri de mancare. Astfel dorim sa oferim cele mai bune preparate clientilor nostri.Calitatea si prospetimea produselor noastre se unesc pentru a incanta si pentru a indeplini cele mai inalte exigente.

Trattoria Don Vito
Adresa: Str. Mendeleev nr.1
Bucuresti, Piata Amzei,
Rezervari: +40733 333 021
Email: trattoriadonvito@yahoo.ro
Website: www.trattoriadonvito.ro