Dany D, originar din Transilvania lanseaza o noua piesa, intitualta „Inima Mea” este o noua piesa care are ca tema o poveste de dragoste punand accentul pe ceremonilul de nunta, bine inteles ca actiunea videoclipului este presarata cu picanterii si putin umor asa cum Dany D ne-a obisnuit prin stilul sau din celalalte productii muzicale deja lansate precum, Besos criminales, No me mates si Mango petacon.

Acțiunea videoclipului de aceasta data are loc doar în România iar Dany D „Mi amor” interpreteaza rolul de mire alaturi de partenera lui de profesie Alessa „la princesa”, in rolul miresei.

Muzica, versurile, scenariul si regia videoclipului sunt semnate de Dany D care este la a doua colaborare cu Daniel Costache in calitate de DOP si care realizeaza si mix-masterul melodiei.

Să vedem videoclipul https://www.youtube.com/watch?v=pVRoEnZ8H-M

Dany D: Intalnirea dintre mine si Alessa „la princesa” a fost precum se spune o lipire „ca marca de scrisoare”,. Am observat la ea un talent artistic cu potential actoricesc. Alessa e o persoana joviala, plina de energie si un om de incredere, si … ce sa mai lungim vorba, este un bun prieten. Dupa ce mi-a sugerat sa facem o piesa impreuna, am inceput sa ma gandesc ceva care ne-ar pune in valoare pe amandoi, si iata aceasta piesa cu videoclip in limba romana, dar surpiza piesa va fi lansata si pe piata din Mexic, Spania, Argentina in limba spaniola cat si in Brazialia in limba protugheza.

Alessa: Intre mine si Dany D, s-a creat o chimie de prima data cand ne-am intalnit, la sala de repetitii a colegului si prietenului nostru George, acum aproximativ 2 ani de zile si s-a legat o prietenie care este mai mult decat profesionala, colegiala. Este o prietenie de suflet. Cu timpul, am inceput sa cantam impreuna, sa ne vedem din ce in ce mai des si am realizat ca avem multe lucruri in comun, atat din punct de vedere muzical, cat si existential.

Am descoperit un om foarte talentat, plin de pasiune pentru frumos, pentru arta, devotat muncii sale, o persoana sufletista si altruista, care este dispusa sa se lase pe sine ca sa te ajute si sa te sprijine.

Suntem foarte buni prieteni, iar cand suntem impreuna, reusim sa cream lucruri extraordinare pentru ca ne completam foarte bine din toate punctele de vedere. Avem multe idei si multe planuri de proiecte pe care vrem sa le concretizam impreuna pe viitor. Ne sprijinim unul pe celalalt si avem aceleasi aspiratii. Ne dorim sa lasam ceva in spate care sa conteze din punct de vedere muzical.

Cine este DANY D „mi amor”?

Dany D este Daniel Dobre originar din Transilvania, este cantaret, compozitor si actor, abslovent al facultatii de Teatru si Film “UNATC ILE Caragiale” in 2009.
In 2006 a interpretat rolul lui Jesus in musicalul “Jesus Christ Superstar” in regia lui Adrian Pintea si sub coordonarea muzicala si vocala a Sorinei Creanga. In 2010 a interpretat rolul lui Che in muzicalul “Evita”.

Intre 2010 si 2015 a coordonat in limba romana si limba franceza spectacolul de teatru Cantareata Cheala de Eugen Ionesco, in care a si interpretat rolul domnului Martin.

In 2015 a facut figuratie speciala (supporting role) in filmul “See you Soon” alaturi de Liam McIntyre, actorul principal din serialul HBO Spartacus.
In 2016 a fost concurent “X Factor Romania” primind 4 de DA fiind vazut de Carla’s Dream ca un potential castigator.
In 2019 a jucat in filmul romanesc “Regina Maria” in regia lui Alexis Sweet Cahill, interpretand rolului reporter din staful Reginei României.

In 2019 decide sa revina in muzica dupa ani lungi de pauza si si-a lansat cariera in industria muzicala din Mexic cu scruta telenovela “Trilogia de los Besos” lansand deja doua episoade muzicale primul in 2019 numit “Besos Criminales” iar al doilea in 2021 intitulat „No me mates”.

Retele sociale

https://www.instagram.com/danyd.music
https://www.tiktok.com/@danyd.music
https://www.facebook.com/danyd.music

Cine este Alessa la princesa ?

Alessa la princesa este Alessa Dinu este cantareata si compozitoare. A inceput sa cocheteze cu muzica inca din copilarie, participand la concursurile Tip Top Minitop, Olala si Megastar.

In anul 2011 urmeaza scoala de canto a Danei Dorian, “Dorian’s Art” si incepe sa compuna piese si sa cante.

In anul 2013, participa la Eurovision cu piesa „Can you be mine”, piesa compusa de ea, aceasta experienta reprezentand un mare pas in dezvoltarea carierei sale muzicale. In acelasi an, este selectata, impreuna cu trupa “That’s right” sa participe cu piese originale precum ” Jungle girl” si ” Sueno d ‘amor”, printre marile trupe si artisti ai momentului precum “Voltaj”, “Directia 5”,”Smiley”,” Pepe”,”Elena Gheorghe”, “Connect-R”, etc, la Romanian Top Hits-Bacau si Mamaia Music Awards.

De-a lungul timpului, participa la concursuri precum Vocea Romaniei, X factor, Acces direct, Demascarea si sustine concerte si spectacole atat in tara cat si in strainatate la: Hotel Golden Tulip-Cipru, Hotel Merit, Palatul Ghica, Hotel Radisson, Hotel Phoenicia, Hotel Mariott, Novotel, Casa Vernescu ,Centrul cultural pentru Unesco „Nicolae Balcescu”, Casa Centrala a armatei, Palatul Parlamentului, Cazino Sinaia, etc..

In anul 2015 devine membru fondator al trupei Squadro si pana in prezent, are nenumarate evenimente si concerte prin toate orasele importante ale tarii si colaboreaza cu artisti de renume in domeniul muzical.

In anul 2020, lanseaza piesa „ Adorable”, in colaborare cu Romeo Dediu de la trupa Holograf.

Prin repertoriul extrem de bogat care contine peste 400 de piese, vocea extraordinara si pasiunea pe care o pune in interpretarea fiecarei melodii in parte, va asigura spectacol, calitate si seriozitate si va da evenimentului dvs o nota de eleganta muzicala.

Retele sociale

https://www.tiktok.com/@alessadinu
https://www.instagram.com/alessadinu
https://www.facebook.com/alessadinu.artist