De sărbători, petrece momente speciale și împarte bucurie, la Radisson Blu Hotel București

În perioada sărbătorilor de iarnă, hotelul Radisson Blu, București îi invită pe bucureșteni și pe cei care vizitează Capitala să petreacă momente speciale și să împartă bucurie, în cadrul unor noi evenimente, menite să aducă magia acestui sezon mai aproape de oaspeții săi.

De la delicatese din bucătăria românească și internațională, până la surprize pentru copii și muzică live, hotelul a pregătit o ofertă potrivită pentru toate vârstele. Atmosfera va fi completată de bradul impresionant, de 8 metri, special creat pentru hotelul Radisson Blu, București.
Evenimentele care marchează sărbătorile de iarnă la hotelul Radisson Blu, Bucuresti sunt deschise publicului larg, nu doar oaspeților cazați în hotel.

“Moș Crăciun este Copil” – eveniment pentru copii, cu scop caritabil | 14 decembrie, între 14:00 – 18:00
Cu gândul la cei care au cea mai mare nevoie de sprijinul și implicarea noastră, a tuturor, hotelul Radisson Blu, București a pregătit o zi specială, în care copiii pot deveni chiar ei Moș Crăciun.

Pe 14 decembrie, între orele 14:00 și 18:00, copiii cu vârste de până la 12 ani sunt așteptați la un eveniment plin de creativitate și de altruism: “Moș Crăciun este Copil”.

Accesul se face prin achiziționarea unui bilet la eveniment, iar toate fondurile obținute din vânzarea biletelor vor fi direcționate către SOS Satele Copiilor, asociație care de 30 de ani susține copiii să se dezvolte într-un mediu familial sigur și armonios.

Micuții care vor participa la eveniment se vor bucura de ateliere distractive și educative, organizate în spațiul Aristocool, de la hotelul Radisson Blu, București. Cu ajutorul lui Chef Jakob Hausmann – maestru în arta culinară și expert partener al Dr. Oetker Professional, cei mici vor învăța să decoreze deserturi delicioase, specifice sărbătorilor de iarnă. Mascota Dr. Oetker, văcuța Paula, va fi alături de ei, pentru a le oferi momente de voie bună. Nu vor lipsi cântecele de Crăciun, în interpretarea Corului de Copii Radio, sub îndrumarea dirijorului Răzvan Rădos.

Toți micuții participanți vor pleca acasă cu daruri dulci.
Biletele pentru evenimentul caritabil sunt puse în vânzare pe platforma iabilet.ro, la prețul de 150 de lei/bilet (însoțitorii nu plătesc bilet).

Christmas Brunch – delicii culinare și o atmosferă de poveste, savurate în decorul elegant de la Radisson Blu București | 25 decembrie, 13:00 – 18:00

Pentru cele mai prețioase momente de Crăciun, pe 25 decembrie, hotelul Radisson Blu, Bucuresti aduce oamenii împreună cu un brunch de poveste. Bufetul abundent cu preparate de sezon va fi compus din specialități ale bucătăriei românesti și internaționale.

La atmosfera festivă contribuie și muzica live, iar copiii pot petrece în compania animatorilor prezenți special pentru ei.
Brunch-ul de Crăciun este deschis între orele 13:00 și 18:00 și accesibil publicului larg, prin rezervare prealabilă. Biletele au un cost redus pentru copii și adolescenți. Mai multe detalii pe website-ul Taste of Bucharest.

Revelion A la Carte – Ginger Sushi Bar & Lounge, Sharkia East Mediterranean Cuisine și Aristocool, Radisson Blu București | 31 decembrie, 19:00 – 01:00
În noaptea dintre ani, restaurantele Ginger Sushi Bar & Lounge si Sharkia East Mediterranean Cuisine vor fi deschise atât pentru publicului larg, cât și pentru oaspeții cazați în hotel.

Pentru această ocazie festivă, bucătarii au gândit meniuri speciale, acompaniate de băuturi fine și cocktail-uri semnătura Aristocool Bar, care va rămâne deschis până spre dimineață, pregătind cocktailuri și băuturi deosebite.

Restaurantele sunt deschise între orele 19:00 și 01:00 și accesibile publicului larg, prin rezervare prealabilă. Mai multe detalii pe website-ul Taste of Bucharest.

Brunch de Anul Nou, 1 Ianuarie – Creăm amintiri speciale, încă din prima zi a anului, la Radisson Blu București | 1 Ianuarie, 13:00 – 18:00

Deschidem 2024 cu o experiență delicioasă și o ambianță perfectă pentru conversații, relaxare și noi amintiri alături de cei dragi: Brunch-ul de Anul Nou la Radisson Blu Hotel București.

Meniul va fi compus din preparate pentru micul dejun și prânz care îmbină savuros specialitățile din bucătăria internațională și est-mediteraneană a restaurantului Sharkia, și pe cele asiatice, ale Ginger Sushi Bar & Lounge.

Brunch-ul de Anul Nou este deschis între orele 13:00 și 18:00 și accesibil publicului larg, prin rezervare prealabilă. Biletele au un cost redus pentru copii și adolescenți. Mai multe detalii pe website-ul Taste of Bucharest.

DESPRE RADISSON BLU
Radisson Blu este un brand hotelier de lux, care oferă servicii personalizate, în spații elegante. Acordând o atenție deosebită micilor detalii care fac diferența, Radisson Blu inspiră experiențe de neuitat la fiecare sejur.

Hotelurile și stațiunile noastre oferă o gamă completă de produse și servicii inovatoare, oferind experiențe autentice oaspeților cu o atitudine Yes I Can! distinctivă. Hotelurile Radisson Blu pot fi găsite în marile orașe, aeroporturi și destinații de agrement.

Oaspeții și partenerii de afaceri își pot îmbunătăți experiența cu Radisson Blu participând la Radisson Rewards, un program global de loialitate care oferă beneficii și recompense excepționale.
Radisson Blu face parte din Radisson Hotel Group, care include și Radisson Collection, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson și Prizeotel.

Pentru rezervări și mai multe informații, vizitați www.radissonhotels.com/blu
LinkedIn Instagram Twitter Facebook