Înfiintat în 1998 de catre Adrian Mihai, Neculai Mihai si Felix Patrascanu, FAN Courier se afla pe locul 12 în Top 100 al celor mai cunoscute si longevive branduri românesti, pozitie acordata în fiecare an de revista Biz, si pe primul loc în topul SUPERBRANDS, la categoria “Transport & Courier Service”.

Toate premiile si distinctiile câstigate de-a lungul anilor se datoreaza atât unei strategii de afaceri solide si investitiilor permanente, cât si încrederii pe care am reusit sa o câstigam, an de an, din partea clientilor nostri, prin responsabilitate si implicare.

Suntem liderul serviciilor de curierat din România înca din anul 2006 si ne dorim sa ramânem în continuare partenerul de încredere al tuturor celor care aleg serviciile noastre, cu aceeasi pasiune si daruire pentru fiecare livrare efectuata.

În fiecare noapte, masinile FAN Courier strabat peste 78,500 de kilometri, aproape dublul lungimii Ecuatorului, acoperind 105 de trasee pe întreaga suprafata a tarii. Micsoram distantele dintre oameni si nu încetinim niciodata ritmul pentru ca avem cei mai dedicati curieri, o echipa minunata, gata oricând sa primeasca noi membri.

Acoperire nationala 100%, 123 de filiale în toata tara si o flota auto de peste 3100 de vehicule, gata oricând sa ajunga în orice punct al tarii într-un timp cât mai scurt.

An de an, numarul localitatilor deservite fara kilometri suplimentari creste, serviciile noastre de expediere fiind disponibile atât la nivel national, cât si international, prin parteneriate solide.

In fiecare zi, peste o suta treizeci de mii de colete sunt împachetate cu grija si predate curierilor pentru a le duce mai departe partenerilor, prietenilor si persoanelor dragi.

Strabatem împreuna lumea în lung si-n lat, iar cu fiecare livrare ducem mai departe mesajele pe care distantele le separa. Tu unde vrei sa trimiti urmatorul colet?

FAN Courier
Adresa: Sos. de Centura nr. 32,
Stefanestii de Jos, Ilfov
Luni – Vineri : 09.00 – 17.00
Telefon: +40723.55.22.33, +40728.241.759
Email: fan@fancourier.ro
Website: www.fancourier.ro