Hora reuneste autoritati si antreprenorii pentru concluziile toamnei 2022 la Conferinta Nationala a industriei Ospitalitatii

Doar cateva zile ne mai desparte de o noua editie a evenimentului nostru anual – Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii – Editia a VI-a, ce va avea loc pe 27 septembrie 2022, la Caro Hotel, incepand cu ora 09:30, subiectele principale de discutie vor fi legate de administratie, legislatie si fiscalitate, precum si forta de munca.

Printre cei peste 20 de speakeri la Conferinta Niationala a Industriei Ospitalitatii ne vor onora cu prezenta si domnul Adrian Caciu – Ministrul Finantelor Publice, Marius Budai – Ministrul Muncii si Protectiei SocialeHoria Constantinescu – Presedinte ANPC si Paul Anghel, Director General ANPC.

Printre momentele cheie, in premiera in Romania, un reprezentant al grupului international LIVIT Group va sustine o prezentare legata de trenduri si inovatii la nivel global care modeleaza viitorul ospitalitatii. Livit Group este una dintre cele mai mari companii de consultanta si management in industria ospitalitatii la nivel global, ce aduce laolalta experti in strategii de guest experience, reputati la nivel international.

Grupul este activ in peste 50 de tari si este solicitat de unele dintre cele mai mari branduri din industrie. La fiecare 8 ore, un proiect marca Livit este inaugurat undeva in lume.

PROGRAM

  • 9:30 – 10:00 DESCHIDERE
  • 10:00 – 11:30 PANELUL ADMINISTRATIE va acoperi teme precum blocajul cu privire la uniformizarea procedurii de autorizare a locatiilor Horeca si solutii pentru debirocratizare. Panelul va fi moderat de Razvan Crisan.
  • 11:45 – 13:00 PANELUL FORTA DE MUNCA: cum redefinim atractivitatea industriei pentru a atrage forta de munca; educatie si calificare; revigorarea scolilor profesionale si programe mai accesibile; demontarea miturilor; necesitatea reglementarii bacsisului; eficientizarea importului fortei de munca. Panel moderat de Cristina Huzum.
  • 13:30 – 14:00 PANELUL SIGURANTA IN ALIMENTATIE PUBLICA: Ion Biris si Daniel Mischie in dialog cu Horia Constantinescu – Presedinte ANPC si Paul Silviu Anghel – Director General ANPC
  • 14:00 – 14:40 PANELUL ETICA IN BUSINESS SI IN RELATIA OPERATOR-FURNIZOR moderat de Silvia Ion – Fondator Horeca Insight si Co-organizator Conferinta HORA.
  • 14:40 – 16:00 PANELUL LEGISTATIE SI FISCALITATE va trata subiecte precum impactul industriei Ospitalitatii in economia Romaniei – studiu PriceWaterHouseCoopers; impactul noilor modificari fiscale in sector; impozitul specific si solutii pentru a atenua efectele anularii acestuia din 2023; legea bacsisului. Panel moderat de Daniel Mischie – CEO City Grill Group.
  • 16:15 – 17:00 PANEL DE INCHEIERE cu invitatul special CHARLOTTE MINDUS – B2B & MARKETING LEADER LIVIT GROUP in dialog cu Daniel Mischie despre trenduri si inovatii la nivel global care modeleaza viitorul Ospitalitatii. LivitGroup este una dintre cele mai mari companii de consultanta si management in industria ospitalitatii la nivel global, ce aduce laolalta experti in strategii de guest experience, reputati la nivel international. Grupul este activ in peste 50 de tari si este solicitat de unele dintre cele mai mari branduri din industrie. La fiecare 8 ore, un proiect marca Livit este inaugurat undeva in lume.

Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii va avea loc in date de 27 septembrie 2022, 09:30-17:00, Hotel Caro Bucuresti.

Speakeri