Horeca Next Level – Pastry & Dessert Trends, care va avea loc în data de 19 aprilie 2019, este singurul eveniment tip conferință dedicat antreprenorilor și profesioniștilor care activează în domeniul cofetărie-patiserie- brutărie și ariile conexe.

Programul conferinței cuprinde trei sesiuni tematice în care se va discuta despre cele mai noi tendințe din domeniu, despre oportunitățile de dezvoltare a business-urilor, despre  gusturile consumatorilor, dar și despre cele mai mari provocări cu care se confruntă jucătorii din piață.

La eveniment vor participa:

  • Antreprenori, manageri de cofetării, brutării, gelaterii, restaurante, hoteluri, cafenele, bistrouri, patiserii etc.
  • Factori de decizie din industria Horeca, top management, achizitori
  • Furnizori de ingrediente, produse, echipamente și servicii pentru industria deserturilor.

În paralel, va avea loc o expoziție de produse, ingrediente, soluții și servicii, prezentate de producători, importatori și distribuitori importanți din piață.

Horeca Next Level – Pastry & Dessert Trends se va desfășura pe data de 19 aprilie 2019 la Intercontinental Hotel – Sala Ronda.

Program Horeca Next Level  – Pastry & Dessert Trends 2019

10.00 –10.00 – Înregistrarea participanților și welcome coffee

10.30 –11.45 Panel I. Dulciurile viitorului

Obiceiuri de consum / Ingrediente, texturi și design în trend / Inspirație și inovație: reinventarea tradiției / Cofetarie tradițională vs. Concept contemporană

11.45 –12.00 Coffee break

12.00 –13.15 Panel II. Brutărie și patiserie

Pâinea reinventată: cu maia, integrală, bio / Patiseria noului val: de la dobrogene, la croissant Fenomenul simigeriilor/ Tendințele de consum

13:15 – 14:00 – Business lunch & networking

14:00 – 15:15 – Panel III. Desertul de eveniment și desertul de restaurant

Tendințe și idei noi / Profitabilitate / Importanța desertului în meniu / Producție proprie vs. furnizori specializați

Mai multe detalii despre speakeri, tematici și program, precum și despre modalitățile de înscriere puteți găsi aici