HORA prezintă Conferința Națională a Industriei OspitalitățiiEdiția III
Sheraton Bucharest Hotel, Calea Dorobanti 5-7
DEVELOPMENT HORECA. MERGERS & AQUISITIONS OR MULTIPLICATION.
10 APRILIE 2019
08:30 Primirea invitatilor & cafea Julius Meinl cu aroma de ospitalitate
09:10 Opening speeches – Proiectele Asociatiei HORA si evolutia pietei in 2018, Dragos Petrescu Presedinte HORA
09:30 PANEL: Turism intern si Administratie. Provocari si realitati. Moderator: RAZVAN CRISAN, Co-Owner M60 Group
    • Cristian Popescu, Viceprimar sector 2
    • Ilie Bolojan, Primar General Municipiul Oradea
    • Daniel Mischie, CEO City Grill Grup
10:30 Coffee Break
10:45  Prezentare Paul Robert Blom, lector al Academiei Olandeze de Vin – Evolutia sectorului in ultimii 20 de ani
11:15  PANEL: Resursa umana, principala problema a sectorului in 2019. Moderator: CALIN ILE, Presedinte FIHR
      • Cristian Macedonschi, consilier local Brașov (FDGR)
      • Măriuca Talpeș, CEO Intuitext
      • Victor Stelian Fedorca – Presedinte al Autoritatii Nationale pentru Formarea Profesionala in Sistem Dual.
      • Anca Hociota – Scoala de arte si meserii – Camera de comert Romano-Germana
      • Zoe Dobre, HR Manager City Grill Grup
12:00 Coffee Break
12:00 Mircea Dinescu si Dragos Petrescu. Gastronomia, trecut, prezent si viitor.
12:45 Lunch
14:00 PANEL: Fiscalitatea, factor de stabilitate si dezvoltare. Moderator: ION BIRIS, Co-Owner BDG&LOFT
      • Doru Dudas, Director General in cadrul Ministerului de Finante
      • Alexandru Cristea – Tax Partner Tuca, Zbarcea si Asociatii
      • Călin Ionescu, COO Sphera Franchising Group
14:45 Coffee break
15:00 Raluca-Ana Timis, Category Developer & Shopper Insight Manager PepsiCo
15:30 Coffee break
15:45 PANEL: Developing HoReCa. Multiplicare sau M&A. Moderator: RAZVAN GHEORGHIU-TESTA, Partener Tuca, Zbarcea&Asociatii
      • Sergiu Negut, Co-founder Fintech OS, Partener si Decan asociat al Maastricht School of Management Romania
      • Eugenia Vasiliu, Axxess Capital
      • Romulus Andrei, Director, Departamentul Finanțări Structurate
      • Dan Isai, CEO Salad BOX
      • Tinu Sebesanu, CEO Trend Hospitality
17:00 Prezentare Research Food Service National – Hospitality Culture Institute
17:30 End of the Day
20:30 PRIVATE PARTY by Fratelli
Cei mai importanți speakeri interni și internaționali se strâng in cadrul celui mai mare eveniment al anului din industria HoReCa.