Anul trecut, rework-ul indian „Zara zara” remixat de celebrul Dj Dark ce o avea pe Meena ca voce principala s-a bucurat de peste 100.000 de cautari pe Shazam si a fost difuzata pe multiple radiouri si posturi TV din Europa.

Filmarile videoclipului piesei „Velvet” au avut loc într-un cadru absolut special din Bucuresti, unde se organizeaza seri de cabaret show si burlesque, datorita design-ului interior specific acelei perioade.

„Numele de Velvet (catifea) a pornind de la stilul soft al timbrul meu vocal. Mesajul piesei a fost ca o expunere în oglinda, piesa exprimând ceea ce sunt eu ca artist. Versurile contin o chemare catre el, acela care mi-a furat inima si a plecat cu ea.

Fiind o relatie imposibila, versurile vorbesc despre dor, pasiune, durere si neputinta de a rezista, de a te apara de o pasiune care te consuma. O poveste de dragoste transpusa pe note muzicale, poveste pe care cu totii o traim la un moment dat”, a mentionat Meena.

Clipul poarta semnatura regizorului Silviu Mindroc, prieten al artistei. Acesta a fost, de asemenea, regizorul videoclipurilor unor nume importante din industria muzicala româneasca precum Voltaj, Alexandra Ungureanu, Yellow, Nico, Adrian Enache, Monoir, Amna si nu numai.

Single-ul „Velvet” este lansat sub egida Meena, ca artist independent, produs în studio-ul M&A Music, linia melodica apartinând artistului si producatorului Andreias Mihai, iar versurile poarta semnatura artistei Cristiana Radu.

Velvet – Official Video:  https://www.youtube.com/watch?v=ePOmo7eJWww