După succesul înregistrat anul trecut cu cartea `Barbatii inteligenți nu au nevoie de amante` – care s-a vândut în peste 8000 de exemplare, Andrei Vulpescu lansează un nou titlu: `Iubirea, de la A la Z. Alfabetul relațiilor`.

Evenimentul de lansare va avea loc marți, 16 mai, ora 19.00, la Zen Sushi Fusion (strada Vasile Lascăr, nr 59).

`Cartea asta a venit natural. De-a lungul celor peste 3 ani de blogging, am intrat în contact cu mii de persoane care aveau tot felul de probleme în relațiile lor. Mi-am dat seama că cei mai mulți dintre noi ne raportăm eronat la iubire, bazându-ne pe niște clișee care nu au nicio legătură cu realitatea.

Să ne gândim puțin, atunci când vorbim despre iubire, la ce ne gândim? La ceea ce am văzut acasă, în familie sau la ceea ce am văzut în familiile prietenilor; la ceea ce am citit în cărți – fie ele de povești sau nu -, la muzica de dragoste, dominată în mare parte de inimi frânte; la Hollywood… și cam atât.

Și acum, în anul 2017, mai există oameni, din păcate prea mulți, care mai cred în celebra formulare din povești – și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți -, crezând că nu trebuie să facă nimic pentru relațiile lor și că iubirea va rezolva orice problemă de la sine.

Rezultatul? Nefericire pe linie!`Iubirea, de la A la Z` încearcă să privească în amănunt această construcție pe care o numim generic iubire.

Erich Fromm a avut dreptate când a spus că iubirea este o artă. Sunt de acord. Și, ca orice artă, ea trebuie învățată`, declară autorul cărții.

După o carieră în jurnalism de peste 18 ani, Andrei Vulpescu a devenit rapid dintre cei mai influenți bloggeri de relații din România.

Parteneri: Zen Sushi Fusion, Luxury, Via Viticolă Sarică Niculitel, Cacharel Romania, Social Agenda, Denis Radu PR and friends