Lansarea music-video-ului just A letter in regia Octavian Fînaru

550

Lansarea music-video-ului primului roman-scrisoare din toate timpurile, “A”, va avea loc marti, 24 Octombrie, ora 19:00, in cadrul Baneasa Shopping City – Grand Cinema and More, Sala Epika. Vizionarea music-video-ului va fi acompaniata de trupa Vunk, melodiile cantate de Cornel Ilie transmitand mereu un mesaj special publicului, iar in opinia lui Octavian, acestea sunt ca o marturisire directa a unor sentimente din carte si music-video transpuse pe intelesul tuturor.      

Evenimentul este produs de ARTAVI Studios, companie canadiana fondata de un roman, iar viziunea companiei este sa puna Romania inapoi pe harta culturala a lumii. “A” este inceputul acestei misiuni, o scrisoare de dragoste de 200 de pagini publicata integral ca o carte care contribuie la dezvoltarea literaturii universale, aducand o noua specie in genul epic: romanul-scrisoare.

Music-video-ul just A letter, in regia lui Octavian Fînaru, cel care semneaza si textul scrisorii, este o introspectie in sufletul expeditorului, prezentandu-ne momente din povestea de dragoste pe care el si le aminteste in timpul scrierii scrisorii… Acesta va fi prezentat in noiembrie pe taramul Hollywood-ului, in cadrul American Film Market, in Santa Monica, Los Angeles, un festival international de film la care vor participa marii producatori si regizori ai lumii.

Regizorul si scenaristul Octavian Fînaru, impreuna cu o parte din echipa de productie a companiei ARTAVI Studios, va fi prezent la Los Angeles, pentru a lansa editia internationala a cartii – “A”. Romanul a fost lansat in Romania in luna iunie 2017, la Hotel Intercontinental, in trei editii: standard (tip plic), deluxe (plic din hartie manuala cu sigiliu cu ceara) si pergament (o rola de 15 metri care cantareste 3 kilograme).

Echipa pregateste atat un turneu national, in marile orase din Romania, cat si unul international, in orase precum Berlin, Rotterdam, Paris si Bruxelles.

Despre autor

Scriitor, regizor, impresar, producator de film si de teatru si fondator al ARTAVI International Entertainment, Octavian Fînaru a debutat in scenaristica in 2010, cu romanul Grigore: “Inca de cand am scris primele randuri, scopul acestui proiect a fost ecranizarea – Romania are nevoie de un asemenea film”– Asa si-a infiintat propria companie sub care activeaza din 2011: a regizat mai multe piese de teatru si a initiat tinerii actori in teatrul-forum-concept brazilian infiintat de Augusto Boal, organizand workshop-uri si regizand spectacolele Primul pas.

Despre carte

Demna de Cartea Recordurilor, „A” este primul roman‐scrisoare din toate timpurile. Intreaga carte, de la prima pana la ultima pagina, este o singura scrisoare: scrisoarea lui catre ea…

Dupa o despartire in care au ramas cuvinte nespuse, el se retrage in linistea marii si incepe scrisoarea catre ea. Timp de un an si jumatate, retraieste emotiile lor, fiecare moment al povestii. Apoi ii trimite scrisoarea… Povestea este surprinzatoare si chiar miraculoasa, pentru ca atinge speranta oricarei dame de a intalni o iubire eterna, un refugiu care va arata ca, in continuare, totul va fi frumos si implinitor.

Sponsori: My Cliniq – Creator of Beauty, Cherie HotelBoutique & Restaurant, Buchete Altfel, Castel Film Studios, Complex Sportiv 2000, Cristallini, Geta Voinea Hair&Beauty Salon, Geta Voinea Factory, Handsome Monk, The Achemists, Scoala de Make-up Raluca Paraschiv, Laurentiu Florea, Consiglieri, Motomedia, Pizza Hut, Cezanne, vitam!n aqua, Premier Palace Spa Hotel

Parteneri media: Click!pentru femei, kfetele.ro, City Vision Magazine, eva.ro, Stylished Magazine, VIPstyle.ro, Social Agenda.

Mai multe info:
https://www.romanscrisoare.ro
https://www.facebook.com/romanscrisoare
https://www.facebook.com/oficialoctavianfinaru

RSVP: Manifesto Events&PR – office@manifestoevents.ro
+40 767 329 019