Gentile de lux din colectiile Millisimo, sunt confectionate din piele naturala italiana – piele de cea mai buna calitate cu finisari si accesorii de lux. Lucrate manual cu foarte multa migala in stiluri cu design mereu modern, casual si elegant, colectiile de genti Millisimo se regasesc in magazinele din Bucuresti, Berlin si Londra.

Millisimo este un producator de articole de marochinarie si accesorii cu sediul in Bucuresti, Romania. Renumiti pentru excelenta si calitate, misiunea noastra este aceea de a crea o linie extinsa de articole de marochinarie pentru femei si barbati, care sa combine un design elegant cu cea mai buna calitate si cea mai buna executie.

International Design Fashion este compania care detine brand-ul Millisimo , un brand de accesorii contemporane si moderne.

Pentru noi este importanta pasiunea. Ne place sa cream articole de marochinarie, accesorii si cadouri corporative frumoase si elegante, care creeaza impresie si inspira. Noi credem ca pasiunea noastra se reflecta in fiecare produs creat de noi.

Pentru noi este important designul. Noi consideram ca elementul cheie in realizarea unui articol de lux este conceperea fiecarui produs din gama noastra in cele mai mici detalii si utilizand materiale de cea mai inalta calitate.


Pentru noi este importanta viziunea. Consideram ca cele mai dorite produse sunt cele unice, dar si cele care raman intotdeauna moderne. Produsele noastre sunt moderne, dar si clasice, avand calitati care creeaza senzatia de distinctie si individualitate.

Nota noastra distinctiva este realizarea manuala. Suntem mandri de munca artizanilor nostri, incepand cu designul articolelor pana la cel mai mic detaliu din realizarea acestora. De aceea, noi consideram ca produsele noastre sunt obiecte de arta.

Marochinerii nostri profesionisti realizeaza minunate articole de marochinarie si accesorii de peste zece ani. Multi dintre ei au acumulat experienta in realizarea articolelor de marochinarie si a accesoriilor lucrand pentru marci de lux renumite la nivel international.

Artizanii nostri lucreaza numai cu cele mai bune materiale si accesorii, cum ar fi pielea naturala de vitel si capra. Toate produsele noastre sunt confectionate din piele naturala 100%.

Millisimo
Adresa: Sos. Iancului nr.46
Fabrica/Showroom – Romania, Bucureti
Telefon: +40730.434.609, +40314.25.39.18
Email: office@millisimo.ro
Website: www.millisimo.ro