Cântaretul roman de reggaeton originar din Transilvania, Dany D „mi amor” lansează al doilea episod din Trilogia de los Besos, după Besos Criminales, piesa numita „No me mates”.

Povestea din primul episod continuă cu artistul care isi cauta iubita după ce aceasta a dispărut fără să spună un cuvânt.

Acțiunea videoclipului are loc între România și Mexic. Dany D „mi amor” joaca rolului unui afacerist român, care angajează un detectiv privat pentru a-și căuta iubita, pe care o găsește în cele din urmă în Puerto Vallarta – Mexic.

Este o poveste de dragoste cu multe suspine, o telenovelă cu urcușuri și coborâșuri, asemeni celei din Romeo și Julieta, o relație aproape imposibilă!

Muzica, versurile, scenariul videoclipului sunt semnate de Dany D Regia de asemenea Dany D si Daniel Costache. Mix Master- Daniel Costache

Producția muzicală este în colaborare cu Orlando di Pietro, nominalizat de 7 ori la Latin Grammy și american Grammy.

Să vedem videoclipul
https://www.youtube.com/watch?v=ZQXvNoK6pAI

Cine este Dany D ? Dany D, originar din Transilvania, cantaret, compozitor si actor, abslovent al facultatii de Teatru si Film “UNATC ILE Caragiale”.

In 2006 a interpretat rolul lui Jesus in musicalul “Jesus Christ Superstar” in regia lui Adrian Pintea si sub coordonarea muzicala si vocala a Sorinei Creanga.

In 2010 a interpretat rolul lui Che in muzicalul “Evita”. Intre 2010 si 2015 a coordonat in limba romana si limba franceza spectacolul de teatru Cantareata Cheala de Eugen Ionesco, in care a si interpretat rolul domnului Martin.

In 2015 a facut o figuratie speciala in filmul “See you soon” alaturi de Liam McIntyre, protagonistul din serialul HBO Spartacus.

In 2016 a fost concurent “X Factor Romania” primind 4 de DA fiind vazut de Carla’s Dream ca un potential castigator al concursului.

In 2019 a jucat in filmul romanesc “Regina Maria” in regia lui Alexis Sweet Cahill, interpretand rolului unui reporter Tot in 2019 s-a lansat industria muzicala din Mexic cu scruta telenovela “Trilogia de los Besos” al carui primul episod/cantec se numeste “Besos Criminales”.