În lume sunt peste 123 de milioane de oameni pe care îi despart distante, care vorbesc limbi diferite si au moduri de viatã diferite.

Dar toti au ales acelasi lucru: sã comunice asa cum simt, sã priveascã cu deschidere si optimism spre viitor.

Pe toti îi apropie Orange, indiferent dacã trãiesc în Marea Britanie, Franta, Elvetia,  Belgia, Austria, Spania,  Olanda, România , Moldova, Polonia, Slovacia, Rusia, Statele Unite ale Americii, China, Coreea, Japonia,  India, Vietnam, Botswana, Camerun, Republica Dominicana, Egipt, Nigeria, Guineea Ecuatoriala, Guineea Conakri, Guineea Bisau, Coasta de Fildes, Uganda, Kenia, Republica Central Africana, Madagascar, Mali,  Insulele Mauritius, Caraibe, Noua Caledonie, Reunion, Senegal, Vanuatu, India, Vietnam, Iordania, Bahrein.

Orange este brandul sub care France Telecom furnizeazã servicii de comunicatii mobile, Internet si televiziune. Grupul France Telecom este unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicatii, cu peste 183 de milioane de clienti pe cinci continente.

Creativitatea, îndrãzneala, dinamismul, deschiderea, grija pentru detalii, consecventa definesc Orange în tot ce face.

Orange înseamnã cã vom schimba tiparele si ne vom dezvolta în continuare pentru a-ti oferi serviciile de calitate de care ai nevoie, inovatie si transparentã.

În ceea ce facem, la Orange România, vom contura în fiecare zi mai clar ce înseamnã acest univers si care sunt beneficiile pe care le aduce.

Te invitãm sã experimentezi Orange si avem încredere cã împãrtãsim aceeasi convingere: viitorul este într-adevãr senin.

Orange Romania
Telefon: 021 203 3030
Website: http://www.orange.ro