Vodafone este compania care a implementat prima retea GSM în România, în aprilie 1997, ai primul operator care a lansat serviciile 3G pe piata româneasca, în aprilie 2005, si apoi nivelul superior de performanta, HSDPA – 3G broadband.

De asemenea, Vodafone este operatorul care a lansat prima retea de date mobile 4G din România, în octombrie 2012.

  • Sustinem si investim permanent în inovatie si creativitate;
  • Raspundem nevoilor în continua crestere si schimbare ale utilizatorului contemporan de comunicatii mobile;
  • Ne canalizam resursele si puterea globala pentru a le oferi clientilor nostri produse si servicii inovatoare, capabile de a revolutiona experienta de utilizare a telefonului mobil.
  • Misiunea pe care ne-am asumat-o, înca de la început, este de a ajuta oamenii din România sa comunice mai usor si sa fie în legatura permanenta cu lumea.

În cei 12 ani de activitate în România, Vodafone a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de afaceri prin investitii majore la nivel national, orientate în principal spre extinderea acoperirii retelelor 2G, 3G si 4G, lansarea de noi produse si servicii de comunicatii, extinderea retelei de magazine la nivelul întregii tari si, nu în ultimul rând, programe sociale în sprijinul comunitatii.

Viziunea noastra este sa devenim lider de piata si un model în ceea ce priveste conduita de afaceri în România.

Recent, Vodafone a fost recunoscuta de catre unele dintre cele mai prestigioase topuri internationale pentru valoarea business-ului, inovatie, încredere si etica.

Conform topului Forbes Global 2000 pentru anul 2009, Vodafone se situeaza printre cele mai mari companii din lume, în timp ce revista Business Week plaseaza Vodafone în topul celor mai inovatoare companii la nivel mondial, în urma analizei realizate împreuna cu Boston Consulting Group.

Vodafone Romania
Telefon: *222, 0372.02.2222
Website: www.vodafone.ro