Suntem Pizza Hut si ne ocupam cu prepararea celui mai popular produs din lume: pizza. Si facem asta înca din 1958. Deci cu atâtia ani de experienta si cu o asa dorinta extraordinar de puternica de a fi cei mai buni, nici nu se putea sa nu fim în stare sa satisfacem cele mai exigente si rafinate gusturi.

Asa se face ca reusim sa oferim o adevarata experienta culinara milioanelor de clienti din lumea întreaga. Secretul? Adica secretul-secretul? Bine, fie. Îl dezvaluim chiar aici. E simplu. Matematic vorbind, e fix asa: cele mai proaspete ingrediente + cea mai potrivita compozitie pentru aluat + cea mai buna reteta = cea mai buna pizza din lume.

Si acum ca tot am terminat cu acest capitol, capitolul principal de altfel, sa-ti povestim pe super-super scurt si despre ce altceva mai facem noi pe lânga pizza. Ce altceva? Ei bine, îti spunem cu cea mai mare mândrie ca avem o oferta cât se poate de diversificata: antreuri, salate, paste si deserturi – toate asortate cu sosuri dintre cele mai gustoase si însotite de bauturi dintre cele mai racoritoare.

Si înca ceva si gata. Trebuie neaparat sa ne laudam putin cu al nostru concept de livrare. Pizza Hut Delivery este numele lui si a luat nastere înca din 2007. Pizza Hut Delivery îti pune la dispozitie mâncaruri absolut delicioase, fie pentru a le lua la pachet, fie pentru a le livra la domiciliu.

Si trebuie sa stii ca reusim sa pastram aceeasi prospetime de care tu te bucuri zi de zi în restaurantele noastre, având un mic secret: de data asta, aluatul pentru pizza traditionala îl facem cu ulei de masline.

Aaa… am mentionat cumva si ca ne miscam super-super repede? Daca vrei sa îti iei comanda la pachet, suntem gata în 10 minute. Iar daca ne suni de la distanta sa venim noi la tine, ei bine, sa stii ca ajungem în cel mai scurt timp posibil.

Nici n-o sa-ti vina sa crezi cât de repede o sa ajungem. Si ghici ce: datorita gentilor speciale pe care noi le folosim, tu nici n-o sa simti ca venim de departe: mâncarea va fi la fel de fierbinte.

Pizza Hut Delivery
Calea Dorobantilor nr. 5-7
Comenzi: 021 210 10 10
Comenzi Mobil: *1010
Email: contact@pizzahutdelivery.ro
Website: https://www.pizzahutdelivery.ro