Locul în care gustul bucătăriei italienești întâlnește arta bunului gust, autentic mediteranean.Restaurantul Poesia a fost creat pentru iubitorii de experiențe gastronomice. De la decorul ce îmbină stilul glamour mediteranean cu accentele vintage–rustic, până la meniul rafinat și gustos, cu influențe ale bucătăriei italienești tradiționale îmbinate cu savoarea mediteraneană.

Echipa de bucătari testează și creează arome speciale, într-un meniu conturat cu multă pasiune, ce cuprinde un melanj delicious de ingrediente și condimente specific mediteraneene, de cea mai bună calitate.

Restaurantul Poesia a fost creat pentru iubitorii de experiențe gastronomice. De la decorul ce îmbină stilul glamour mediteranean cu accentele vintage–rustic, până la meniul rafinat și gustos, cu influențe ale bucătăriei italienești tradiționale îmbinate cu savoarea mediteraneană.

Meniul Poesia adună peste 70 de preparate, preponderent pe bază de pește și fructe de mare, dar și carne, gătite proaspăt în fiecare zi.

Poesia Restaurant
Adresa: Bulevardul Aviatorilor 76, București
Rezervari: 0744 502 000, pentru rezervări de peste 12 persoane: 0722 219 111.
Email: contact@poesia.ro
Website: www.poesia.ro