La inceputuri - 1889 - primii pasi
Proiectat initial pentru a servi ca pavilion grandioasei Expoziții de la Paris din 1890, localul se vede insa finalizat abia in 1892 datorita lipsei de fonduri. Maestrul Ion Mincu il denumeste „Bufetul de la Sosea”, iar in scurt timp acesta devine locul preferat al bucurestenilor reprezentati cu precadere de catre boieri.
Bufetul de la...
Faceti parte dintr-o clientela selecta cu care ne mandrim. Odata intrati in casa noastra, uitati-va de jur imprejur si o sa vedeti ca avem dreptate!
Intalnirea cu Zexe era inveitabila; orice gourmet iubitor de gastronomie romaneasca sau in cautarea acesteia devine necesar Zexist.
In cadrul meniului nostru de Mancaruri lansam doua noi notiuni:
Mancaruri Uitate-Restituiri
Operatiunea de arheologie culinara inteprinsa aduce pe lista...
Unul dintre cei mai renumiti si calificati bucatari din România, Petru Sorin Cucu a reusit sa-si faca marca sa, si propriul restaurant.
Pentru el, gastronomia este un mod de viata, iar pasiunea pentru gatit nu are limite. Restaurantul este situat la o aruncatura de bat distanta de centrul Bucurestiului.
Pe masura ce intrati in acest restaurant romanesc contemporan, elementele caleidoscopice compun...
La KANE, aducem în lumina reflectoarelor ingrediente românesti, delicioase, de la fermieri pe care ii cunoastem personal. Noi credem cu tarie ca ingredientele sunt cheia pentru o bucataria buna si un gust autentic.
Meniul este sezonier, si avem o variatie de aproximativ o saptamana, în functie de ceea ce este disponibil la fermele cu care lucram si la piata.
- Seasonal...
E un restaurant românesc specializat pe carne, deci nu-i steakhouse. Nu e un restaurant românesc tradițional, deși gătim folosind tehnici ancestrale folosite pe meleagurile astea de când istoria.
Folosim ingrediente locale cât putem de mult, dar nu neglijăm faptul că lumea asta-i un sat mai mare. Avem o echipă foarte faină, condusă de Tobias Balthasar Fetz, chef de cuisine,...
Tom este un tip normal care are „trei probleme” foarte mari. Într-un puseu de performanţă erotică, dublat de o promiscuitate fără precedent (pentru el), Tom a reuşit să lase însărcinate trei femei, în decurs de o săptămână: iubita „oficială”, vecina de alături – o femeie căsătorită, la patruzeci şi ceva de ani – şi studenta lui, de optsprezece ani.
În...
Un poet consacrat, un regizor reper, creator de şcoală, un compozitor şi o voce recognoscibilă oriunde şi oricând, un artist coregraf simbol al dansului contemporan, o minunată trupă de actori şi instrumentişti... Un musical cu de toate, marca Mihai Măniuţiu. Poemele lui Ion Mureșan din volumul „Cartea Alcool“ adună inventiv şi curajos poveştile tulburi ale alcoolicilor fără frontiere. Au...
Un spectacol reprezentativ pentru una dintre obsesiile majore ale epocii contemporane, „Mărimea contează", în regia lui Cristi Juncu, oferă o radiografie dură a societății actuale în ceea ce privește obsesia pentru imagine și importanța deosebită pe care aspectul fizic o joacă în relațiile interumane. Atât de adânc sunt înrădăcinate convențiile legate de imaginea exterioară, încât generozitatea, bunătatea, inteligența, adică...
Pregateste-te pentru un eveniment special la Stejarii Pool Club Gourmet Restaurant, cu un delicios meniu de burgeri si muzica live.
Incepe-ti seara cu o salata Cobb racoritoare, apoi alege unul dintre cele trei tipuri de burgeri apetisanti. Pe final, savureaza un cheesecake perfect. Cristiana Radu, Lucian Stana (pian) si Bogdan Roman (saxofon) vor canta muzica americana a anilor ’20, swing...
- Advertisement -
Block title
Block title
O seara siciliana | Degustare de vinuri si preparate siciliene
Vineri, 20 iunie, de la ora 19:00, te așteptăm la o seară care aduce în inima Bucureștiului savoarea mediteraneeană a Siciliei — insula unde...
Deschidere sezon 2025 la Divertiland Water Park
Divertiland Water Park se redeschide pe 6 iunie 2025. În primele trei zile, vizitatorii beneficiază de o ofertă specială: 1+1 GRATIS
3 iunie 2025: Divertiland...
Sempre Sano Catering
În inima Bucureștiului, la adresa prestigioasă Calea Călărașilor 153, strălucește Sempre Sano Catering, o oază culinară care redefinește arta serviciilor de catering.
Cu o moștenire...
Parcul Titan găzduiește cea de- a 5-a ediție Asian Food Fest,...
Între 23 și 25 mai, Parcul Titan din București se transformă într-o veritabilă grădină gastronomică, prin găzduirea celei de-a 5-a ediții a Asian Food...
Mihai Căldăraru Lider de succes și suflet generos în slujba comunității.
Recunoștința este una dintre valorile după care mă ghidez atât în viața personală, cât și în cea profesională.
Apreciez fiecare conexiune, fiecare oportunitate și...
Advertisement
POPULAR POST
Sempre Sano Catering
În inima Bucureștiului, la adresa prestigioasă Calea Călărașilor 153, strălucește Sempre Sano Catering, o oază culinară care redefinește arta serviciilor de catering.
Cu o moștenire...
Tendintele care vor modela industria Horeca din Romania
Reinventarea traditiei gastronomice, Dezvoltarea afacerii si Scena gastronomica romaneasca sunt cele trei subiecte de discutie ale editiei din acest an a conferintei Horeca Next...