Va propunem o experienta unica in Bucuresti cu peste si fructe de mare proaspete aduse din Grecia si Italia de trei ori pe saptamana: lunea, joia si sambata. Pentru cei nerabdatori va invitam sa incercati preparatele noastre la fata locului.

Raionul de peste este un concept-store care ofera o experienta unica în Bucuresti. Oferim o gama diversificata de peste salbatic si fructe de mare proaspete, necongelate.

Sortimentele pe care le gasiti la Raionul de Peste sunt aduse proaspete de trei ori pe saptamâna din Marea Mediterana si Egee si pot varia în functie de: sezonalitate, accesul la pescuitul unei anumite specii, conditiile meteo etc.

Produsele care se afla zilnic în vitrina noastra pot fi cumparate pe loc pentru acasa. Pentru aceasta varianta, functie de solicitarile clientilor nostri, oferim servicii gratuite de portionare, filetare, curatare în vederea facilitarii gatitului de acasa.

Nu suntem restaurant, insa stim sa preparam câteva retete autentice de la malul marii . Astfel, va invitam sa încercati delicioase retete pescaresti pe care le pregatim pe loc pentru toti cei care doresc o experienta unica într-un cadru prietenos si relaxat.

 

Va asteptam la Raionul de Peste!

Raionul De Peste
Adresa: Piata Dorobanti, Bucuresti
Rezervari: 0723.337.720
Luni Sambata: 10:00 AM – 4:45 PM
Duminica: Inchis
Email: office@wildfish.ro
Website: http://www.raionuldepeste.roRezerva Online ACUM