DADA, restaurantul sofisticat cu decor avangardist și atmosferă intimă din strada Matei Voievod, numărul 94 Bis, îi așteaptă pe iubitorii de fine dininig la prețuri accesibile să savureze preparatele propuse de meniul de vară.

Noul meniu celebrează sezonul cald, motiv pentru care a fost creat pornind de la ideea de a oferi preparate fresh, lejere și moderne. Pe lângă acestea, sunt în continuare prezente produsele românești, semnalizate distinct, precum și cele vegan friendly.

În noul meniu se regăsesc și preparatele-semnătură DADA: supa thai, salata de vită hip hop, limonada casei sau bezeaua DADA (pentru a aminti doar câteva).

Meniul DADA de vară conține opțiuni variate de pește și fructe de mare, în diverse interpretări, de la bucătăria asiatică, la cea mediteraneană și românească. Vara este un anotimp al aromelor și culorilor, calități surprinse și de meniul DADA, de la salatele variate, cu ingrediente proaspete și exuberante, la burgerii cu chifle colorate.

Trio tartar-ul cu ton roșu, somon și creveți va deveni cu siguranță un preparat vedetă al sezonului care ni se așterne în față, alături de originalul burger de rață și autenticul parfait de nougat. Meniul poarta semnatura lui chef Radu Filip, care a revenit anul trecut în echipa restaurantului, după specializări atât în țară, cât și în străinătate.

Oferta de vinuri, prezentă într-un sortiment extins, a fost actualizată în concordanță cu noile preparate. DADA s-a gândit la bucuria de fiecare zi a celor mici dar și a celor mari, vara, astfel încât anul acesta a introdus în meniu un gelato artizanal autentic, de foarte bună calitate.

Diverse arome de gelato și sorbet, de la clasicul fistic, la apreciatul caramel sărat și surprinzătorul grapefruit, furnizate de un artizan pasionat și cunoscut, pot fi savurate, alături de cei dragi, în grădina DADA.

Prin preparatele propuse clienților săi în această vară, DADA confirmă preocuparea de a le oferi un meniu echilibrat și adaptat fiecarui sezon în parte, răspunzând în același timp și cerințelor specifice ale acestora.

În sezonul cald preparatele marine sunt foarte solicitate – de la hamsii, la pește spadă și ton – lucru care explică existența varietății acestora. De asemenea, restaurantul rămâne fidel preparatelor românești, solicitate regulat, și de aceea bucătăria DADA prepară în permanență produse tradiționale în interpretare proprie, precum icrele de casă sau saramura de crap.

Vestea foarte bună este că bunătățile DADA pot fi comandate și pentru acasă sau birou, cu ridicare de la restaurant. Acestea urmează să fie disponibile și prin câteva platforme de livrare. În plus, sunt disponibile, la cerere, variante de catering de eveniment.

Această vară le aduce clienților DADA atmosfera deja consacrată, oferită de muzica live: serile de marți sunt dedicate pianului, iar cele de joi sunt pentru saxofon, chitară sau cover-uri. Când vremea permite, acordurile live răsună discret pe terasă. Locația dispune de 80 de locuri la interior și 40 în grădina verde, intimă și chic.

Mai multe detalii despre Restaurant DADA puteți afla la http://dadarestaurant.ro/ și https://www.facebook.com/RestaurantDADA/.