Curatenie cladiri de birouri, spatii comerciale

Primul pas în abordarea pe care ROYAL HOUSEKEEPING o are fata de orice proiect este bazata pe o evaluare preliminara care va avea ca  rezultat imediat un management al serviciilor de curatenie adecvat spatiului, suprafetelor si cerintelor specifice venite din partea Clientului, concretizat într-un “Plan de Curatenie”.

Royal Housekeeping, punând accent pe calitate, îti ofera servicii de curatenie eficiente adaptate nevoilor tale atât pentru birouri, hale industriale si depozite cât si spatii comerciale. Conteaza pe noi pentru a mentine aspectul curat si profesional al spatiului tau comercial.

Housekeeping –  Curatenie rezidential, apartamente, vile

O curatenie generala – deep cleaning – realizata eficient, este mai durabila decât curatenia de întretinere zilnica sau saptamânala. Echipa noastra, formata din personal calificat si instruit utilizând echipamente moderne si eficiente si solutii/detergenti de ultima generatie, se va asigura ca în cel mai mic etaliu spatiul tau va fi curatat.

Planul de curatenie,prezentat si acceptat de catre Client, înainte de începerea activitatii de curatenie, este adus la cunostinta  personalului în timpul instruirii care are loc înainte de intrarea în spatiul acestuia.

Curatenie industriala

Întelegând ca într-un spatiu de productie sau depozit, eficientizarea proceselor de derularea a serviciilor de curatenie sunt direct proportionale cu tipul de echipamente utilizat, echipa ROYAL HOUSEKEEPING, are în dotare tot ceea ce este necesar pentru îndeplinirea oricarei sarcini.

Suntem în masura sa aspiram si spalam mecanic cu masina automata de spalat
si uscat pardoseli dure(beton elicopterizat, gresie, epoxidica, rasinizata, marmura, mozaic, pvc, etc.) respectând normele delucru si SSM.

Folosind echipamente moderne si solutii ce pot îndeparta urmele de combustibil (benzina, motorina, ulei) oria altor substante ce pot da un iz neplacut aerului, redam prospetimea acestor locatii.

ROYAL HOUSEKEEPING, are “solutia” pentru orice tip de murdarie

Protejarea mediului înconjurator în beneficiul generatiilor viitoare reprezinta una din provocarile majore pentru companii.

Royal Housekeeping lucreaza cu un angajament ferm de a reduce acest impact prin produsele ecologice pe care le folosim Detergentii BIO sunt de provenienta naturala, unele produse sunt cu extracte de plante, iar altele au la baza ENZIME si MICROORGANISME. Aceasta din urma gama este cea mai avansata tehnologic si cu cea mai mare eficienta la curatare.

Detergentii ECOLABEL(ecologici) nu sunt detergenti naturali ci provin din acelasi proces tehnologic similar cu cei chimici dar impactul lor asupra mediului este redus considerabil.

Furnizori si echipamente
Tennant este recunoscut pe plan mondial ca inovatorul si liderul principal in domeniul echipamentelor industriale de curatat.

Inovatiile si dezvoltarile de noi tehnologii reprezinta o preocupare fundamentala pentru compania Tennant, ultimul exemplu concret fiind tehnologia ec-H2O care a primit premiul European Business Award for Innovation, fiind cea mai înalta distinctie oferita pâna acum în industria echipamentelor de curatenie.

Royal Housekeeping
Telefon: 0742 239 333
Program: L—V: 9:00AM – 5:00PM, S: 11:00AM – 3:00PM
Email: daniel@royalhousekeeping.ro
Website: www.royalhousekeeping.ro